Leuke uitjes

Zoek leukste uitjes!

Als je op zoek bent naar leuke uitjes bij jou in de buurt, dan hoef je nu niet meer verder te zoeken!

Op deze website is echt voor ieder wat wils te vinden. Leuke uitjes in elke provincie van Nederland en in elke categorie. Wat dacht je van een dagje pretpark, een middagje heerlijke wellness of een avondje naar de bioscoop!

Leuke uitjes met kinderen

Als je met kinderen op pad gaat dan zijn er ontelbaar veel mogelijkheden voor leuke uitjes. Denk dan niet alleen aan speeltuinen en dergelijke, er zijn veel meer mogelijkheden voor kinderen. Waarom bezoek je bijvoorbeeld niet eens een leuk museum of een andere bezienswaardigheid met ze?

Ben of ga je naar het zuiden van het land, dan zijn het Drielandenpunt en Labyrint in Vaals echte aanraders. Bij het drielandenpunt komen de grenzen van de landen Nederland, Duitsland en België samen, het is een uniek punt in Nederland. In het bijbehorende labyrint moet je het middelpunt proberen te bereiken. Maar pas op voor spontaan opspuitende waterpartijen en andere on-voorzienigheden!

Ook is er een grote speeltuin te vinden en kan er op het terras genoten worden van een drankje of een lekker ijsje.

Bekijk de leukste uitjes om te gaan doen

Dagje naar de dierentuin of pretpark

Waar je de kinderen ook altijd plezier mee kunt doen is een bezoekje aan de dierentuin. Elk kind is onder de indruk van al die exotische dieren die in Nederland niet in het wild voorkomen. Bezoek bijvoorbeeld eens BestZOO in Best. In dit leuke dierenpark in Noord-Brabant staat iedereen oog in oog met onder andere panters, ijsvogels, geitjes en wallaroes. Een aanrader voor het hele gezin! Boek je uitje wel vooraf je gaat om zeker te zijn dat je naar binnen kunt!

Ook zijn er in Nederland vele pretparken van Drenthe tot aan Zeeland. In alle provincies vindt je leuke pretparken voor jong en oud gegarandeerd uren lang plezier!

Een heel weekend weg

Waarom combineer je een dag met leuke uitjes niet eens met een hotelovernachting? Of plak er twee of meer dagen bij! Daarvoor zijn in Nederland mogelijkheden genoeg, in vrijwel elke grote plaats zijn er wel een leuk hotels te vinden.

TopTips

Ben je opzoek naar leuke tips, lees dan vooral onze TopTips! Speciaal voor onze lezers hebben we veel leuke informatie over allerlei activiteiten en tips over allerlei leuke uitjes.

Beleef leuke uitjes, er is voor ieder wat wils!