Leuke dingen doen

Leuke dingen doen. Als u op zoek bent naar iets leuks om te doen bent u hier op het juiste adres! Op wattedoenvandaag.nl vindt u een groot overzicht van uitjes, bezienswaardigheden recreatie, natuur, cultuur en uitgaan.

Wat wil je doen vandaag?

[column size=1/4]alle uitjes

Bekijk alle uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]top 10 uitjes

Top 10 uitjes van Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitjes in nederland

Bekijk alle uitjes per provincie[/column]

[column size=1/4]alle evenementen

Alle evenementen in Nederland

[/column]

[adsense slot=9807440683 sizes=728×90|468×60|300×250]

[column size=1/4]alle kinderuitjes

Alle uitjes voor de kinderen

[/column]

[column size=1/4]alle actieve uitjes

Alle actieve uitjes in Nederland

[/column]

[column size=1/4]alle uitgaan en culinaire uitjes

Alle uitgaan en culinaire uitjes

[/column]
[column size=1/4]alle bezienswaardigheden nederland

Bezienswaardigheden in Nederland

[/column]

Leuke dingen doen? Bekijkt u hier de leukste uitjes!

leuke dingen doen

Ferrari rijden?

Wat dacht u van Rijden in een Ferrari, Kitesurfen of Parachute springen? Is het vandaag slecht weer? Dan zijn er ook veel leuke actieve uitjes voor binnen, hieronder vindt u mooi overzicht. Hieronder vindt u aan aantal leuke tips voor wat u vandaag nog kunt doen.

Wat dacht u van een leuk actief uitje? Op de sites van wat te doen vindt u een groot overzicht van actieve uitjes in Nederland!

Benieuwd wat u nog meer kunt doen? Hier vindt u een leuk overzicht met allerlei actieve uitjes. Als u meer zin heeft in een gezellig dagje weg kunt hier het beste klikken. Weet u al waar u naar toe wilt?

Leuke dingen doen met de kinderen?

Leuke dingen doen. Als u op zoek bent naar iets leuks om te doen met de kinderen zit u hier ook goed. Heeft u er bijvoorbeeld als eens over nagedacht om naar een leuke speeltuin of zwembad te gaan? Het grootste zwembad van Europa en daarmee ook van Nederland is Zwemcentrum de Tongelgreep in Eindhoven. Hier vindt u een golfslagbad van maar liefst 50 meter!

De grootste speeltuin is het Linnaeushof in Bennebroek met maar liefst 350 speeltoestellen. U kunt natuurlijk ook naar een van de vele attractie of dierenparken in Nederland gaan met de kinderen. Kortom, genoeg te doen. Klik onderaan de pagina op de provincie of stad in uw buurt om te kijken wat u daar allemaal kunt doen.

Bezienswaardigheden

Daarnaast zijn er in Nederland ook veel mooi bezienswaardige plekken. Zo kunt u een aantal mooie bijzondere gebouwen bekijken zoals de Helpoort in Maastricht, de pyramide van Austerlitz of de het Vredespaleis in Den Haag.

Gaat u liever wat verder de provincie in dan kunt u bijvoorbeeld de hunnebedden in Drenthe bekijken of naar het drielandenpunt in Limburg.

Daarnaast kunt u in het Noorden naar het Friese museum of het stripmuseum in Groningen. Kortom voldoende leuke dingen om te bekijken.

Benieuwd wat er nog meer voor leuke dingen doen kunt in Nederland? Klik dan onderaan de pagina op de provincie of stad naar uw keuze.

Andere leuke dingen doen in Nederland

Benieuwd wat er nog meer voor leuke dingen te doen zijn in Nederland?

Mocht u nog niet weten waar u naar toe wilt, bekijk dan ook eens onze evenementen. Op wat te doen vandaag vindt u altijd iets leuks om te doen.

Bekijk ook eens onze specials: Dagje Amsterdam, weekend weg, dagje uit in Groningen of dagje uit Rotterdam.

Voor alles specials kijk dan op de blog pagina van wattedoenvandaag.nl.

Er is altijd iets te doen in Nederland!