Leuke dingen doen

Lees alles over uitjes en vooral leuke dingen te doen in Nederland.

Als je op zoek bent naar iets leuks om te doen ben je hier op het juiste adres! Op wattedoenvandaag.nl vindt je een groot overzicht van uitjes, bezienswaardigheden recreatie, natuur, cultuur en uitgaan.

Leuke dingen doen? Bekijkt u hier de leukste uitjes!

Wat dacht je van rijden in een Ferrari, Kitesurfen of Parachute springen? Is het vandaag slecht weer? Dan zijn er ook veel leuke actieve uitjes voor binnen. Wat dacht je van een leuk actief uitje? Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen? 

Leuke dingen doen met de kinderen?

Als je op zoek bent naar iets leuks om te doen met de kinderen zit je hier ook goed. Heb je er bijvoorbeeld als eens over nagedacht om naar een leuke speeltuin of zwembad te gaan? Het grootste zwembad van Europa en daarmee ook van Nederland is Zwemcentrum de Tongelgreep in Eindhoven. Hier vindt je een golfslagbad van maar liefst 50 meter!

De grootste speeltuin is het Linnaeushof in Bennebroek met maar liefst 350 speeltoestellen. Je kunt natuurlijk ook naar een van de vele attractie of dierenparken in Nederland gaan met de kinderen. Kortom, genoeg te doen.

Bezienswaardigheden

In Nederland zijn er ook veel mooi bezienswaardige plekken. Zo kunt u een aantal mooie bijzondere gebouwen bekijken zoals de Helpoort in Maastricht, de Pyramide van Austerlitz of de het Vredespaleis in Den Haag.

Ga je liever wat verder de provincie in dan kun je bijvoorbeeld de hunebedden in Drenthe bekijken of naar het drielandenpunt in Limburg. Daarnaast kun je in het Noorden naar het Friese museum of het stripmuseum in Groningen.

Andere leuke dingen doen in Nederland

Benieuwd wat er nog meer voor leuke dingen te doen zijn in Nederland? Mocht je nog niet weten waar u naar toe wilt, bekijk dan ook eens onze evenementen. Op wat te doen vandaag vindt je altijd iets leuks om te doen.