Kunst & Antiek Weekend

Kunst & Antiek Weekend. Het Kunst & Antiek Weekend dat van 28 t/m 31 januari 2016 in de Grote Kerk van Naarden zal plaatsvinden. “Hedendaagse kunst en bijzondere antieke objecten gaan hand in hand bij deze nationaal bekendstaande kunst- en antiekbeurs in het hart van de Vesting Naarden.

 

Meer dan 60 galeries en kunsthandelaren presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst in de imposante Grote Kerk van Naarden. Tijdens een bezoek aan het Kunst & Antiek Weekend kan de bezoeker zich oriënteren, laten informeren en natuurlijk overgaan tot de aankoop van een mooi kunstwerk.

Alle gepresenteerde kunstobjecten worden op voorhand door een team van experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit alvorens de deuren voor het publiek te openen.

Hierdoor is de koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit.  Ieder jaar trekt het Kunst & Antiek Weekend Naarden, dat bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit Nederland en België.”

Zie voor meer informatie www.kunstenantiekweekend.nl

Zo is er altijd wat te doen in Noord-Holland. Kijk op wat te doen vandaag, voor nog meer leuke uitjes. Of bekijk het overzicht van alle evenementen.