Kerst in Nederland

Mooiste tijd van het jaar! Het is kerst in Nederland!

Het is december! We vieren in december Kerst in Nederland! Even bijkomen van het drukke jaar, dat doen we allemaal tijdens de kerst. Alhoewel… de kerstdrukte vooraf en tijdens de kerstdagen nemen we op de koop toe, Want we houden (bijna) allemaal van de kerst!

Vanwege de huidige situatie zijn vele evenementen en kerstshows en kerstmarkten helaas afgelast, ook de horeca is gesloten maar theaters en de musea zijn wel weer geopend!

Reserveer je uitje naar de dierentuin en/of pretpark of museum. Ontdek ondanks de coronacrisis Nederland! 

 

Kerst in Nederland

In Nederland wordt er volop kerst gevierd. 8 op de 10 Nederlanders doet wel iets aan kerst! We gaan Kerstshoppen, uitgebreid aan het kerstdiner of naar tal van kerst activiteiten en kerstuitjes bezoeken. We leven ons uit tijdens de kerst aan kleding en versieringen in huis. De straten zijn in dorpen en steden verlicht met leuke decoratieve sierverlichting. Ook in de vele tuinen zie je de meest uiteenlopende versieringen van kerstbomen tot aan verlichte sneeuwpoppen en rendieren en kerstmannen. Tijdens de kerstdagen is het ook bij uitstek het ideale moment om familie te bezoeken.

Wat te doen in Nederland tijdens de kerst

Nederland heeft veel te bieden! Tijdens de kerstdagen is er van alles te doen en hebben wij tal van leuke tips voor je!

Lees onze tips!

Ook de week na kerst blijven veel Nederlanders in de kerstsferen en kijken ze uit naar de laatste week van het jaar. Er wordt vuurwerk ingekocht en oliebollen gebakken.

Wat kun je zoal doen in de laatste week van het jaar?

Er zijn nog veel meer tips! Kijk bij onze uitjes voor nog meer leuke ideeën.