Jouw tip voor dit weekend

Wat wil je doen? Lees onze tips

Wat gaan we vandaag nu weer doen? Jouw tip voor dit weekend als je niets te doen hebt lees je op Wattedoenvandaag.nl

Jouw tip voor dit weekend

In zekere zin houdt deze website zich natuurlijk met één van de meest regelmatig terugkerende vragen bezig: wat gaan we vandaag nu weer doen? Helemaal als je een paar weken vakantie hebt, zoals veel studenten, dan begint deze vraag steeds vaker terug te komen. Wij kunnen je natuurlijk niet volledig uit de brand helpen: heel vaak heb je eigenlijk wel zin in iets, maar weet je niet wat.

Alleen als je genoeg opties hebt gehoord weet je waar je eigenlijk naar op zoek bent. Daarom willen ook wij er één tegen je aanhouden, zodat je nog wat meer keuzeruimte is.

Onze suggestie is wedden op auto racewedstrijden en dan wel de F1 odds. Wij zouden zeggen, maak van je hele weekend een F1 weekend en laat die weddenschap de kers op de taart zijn. Los van de races zelf, is het leuk dat de Formule 1 de hele wedstrijd over gaat. De meeste continenten worden meermaals aangetikt en ook in de meeste tijdzones wordt een race gereden. Onze suggestie is om van het desbetreffende weekend dan ook een soort thema te maken rond dat land. Koop hapjes die in dat land veel gegeten worden of in dat land worden geproduceerd, luister muziek van artiesten die in dat land geboren zijn en doe andere dingen die typisch bij dat land horen.

Zo schallen het ene weekend wat enorm uptempo J-Pop uit de speakers om het land van Yuki Tsunoda te eren en is het weekend daarop de zwoele muziek uit Brazilië te horen. Zo leef je echt helemaal mee met wat er dat weekend op zondag te gebeuren staat.

De kers op de taart

Wat het wat ons betreft dan echt afmaakt, is het wedden op de uitslag. Na een heel weekend in thema te zijn, is het natuurlijk wel zaak om 100% gefocust te zijn op de wedstrijd.

Tegelijkertijd snappen wij ook dat dit seizoen van de Formule 1 niet meer héél erg spannend is. We durven het nog niet allemaal hardop te zeggen, maar stiekem is iedereen het met elkaar eens: Max Verstappen wordt overtuigend wereldkampioen. Daarom is een individuele wedstrijd niet altijd meer even spannend.

Helemaal na die recente blow-out in Spa is iedereen overtuigd dat Mighty Max in ieder geval de capaciteiten heeft om ook dit seizoen naar de wereldtitel te rijden. Dit is dan ook de charme van zo’n inleg: je hebt namelijk persoonlijk belang op het spel staat. Dan maakt het ineens heel veel uit of de coureur waarop jij hebt ingezet inderdaad als eerste over de finishlijn komt en is het des te euforischer. Het hoeven ook huis niet duizenden euro’s te zijn die je op de wedstrijd wedt.

Gewoon een paar euro om het net even dat extra vleugje pit te geven en je zo de hele race weer met volledige aandacht te laten kijken.

Check gauw de F1 kalender om te checken welke race er als volgende op het menu staat, dan kan je alvast beginnen met het bedenken van ideeën rond het thema!