Januari in Nederland

Januari! Een nieuw jaar!

Op het moment gelden er maatregelen actief die ervoor moeten zorgen dat de besmettingscijfers met Covid-19 gaan dalen. Ook is het belangrijk de anderhalve meter regel in acht te nemen en een mondkapje te dragen waar dit verplicht is. Houd de websites van de organisatoren van evenementen in de gaten voor de laatste updates. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Het is januari in Nederland. Het nieuwe jaar is begonnen! het is winter, het is (als het goed is) koud en met nog meer geluk ligt er een pak sneeuw! De kerstdagen zijn achter de rug, is het een roerig jaar geweest? Dan is wellicht januari een moment om vooral vooruit te kijken. En het treft! Ook in januari in Nederland is er veel te doen!

Januari in Nederland

Als het goed is kun je in Nederland in januari wel sleetje rijden of lekker schaatsen. Veel ijsbanen in centra van Nederland staan er begin januari ook nog. Zo kun je in de Kerstvakantie ook nog lekker schaatsen!

Maar met een beetje geluk is het een week lang min 10 geweest en kun je naar hartenlust schaatsen op natuurijs.

Bekijk hier een overzicht van de ijsbanen in Nederland

Activiteiten in januari

Wat kun je zoal doen in januari? Er zijn tal van leuke ‘Winterse activiteiten’ te doen in heel Nederland. In Nederland kun je niet altijd aan op het weer. We hopen en vooral als we vrij zijn op lekkere weer zodat we ook lekker buiten kunnen zijn. In januari verwachten we kou en sneeuw. Maar is het regen en nat weer? Dan zijn er binnen ook tal van activiteiten te bedenken om te doen in januari.

Ga je met familie, je kinderen of geliefde er een dag op uit in januari? Of ben jij degene die voor je vriendengroep een uitje moet organiseren? Wij hebben wel leuke tips voor je om te gaan doen in januari.

Heb je nog nog meer tips nodig? Kijk bij de evenementen voor nog meer leuke ideeën.