Iets leuks doen

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes en de leukste evenementen!

Iets leuks doen. Wij hebben voor u een aantal leuke en bijzondere uitjes op een rijtje gezet. Of u nu op zoek bent naar iets leuks om te doen met vriendin, kinderen of nog andere mensen, er zijn mogelijkheden genoeg in heel Nederland! Van dierentuinen tot beautycenters en van attractieparken tot musea, er is echt voor ieder wat wils.

Iets leuks doen met vriendin

Zoekt u een leuk uitje om met uw vriendin te gaan doen? Dat treft, mogelijkheden genoeg! Het meest populaire uitje is natuurlijk gezellig shoppen. Nederland kent veel verschillende leuke shopsteden, wat dacht u bijvoorbeeld van Groningen, Maastricht of Haarlem? Naast leuke winkels zijn hier bijvoorbeeld ook veel gezellige terrasjes en interessante musea voor een compleet dagje uit met uw vriendin.

Een heel leuk idee voor een uitje met uw vriendin is het volgen van een workshop. Volg bijvoorbeeld een leuke taartenworkshop bij Deleukstetaartenshop in Almere. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een workshop, bijvoorbeeld het decoreren van cupcakes en taarten. Dat is nog eens een dagje lekker iets leuks doen! Heeft u een heel stoere vriendin, dan is Zips & Ropes een geslaagd uitje. In dit klimpark vindt u vele spannende attracties voor de echte adrenalinejunks. Een aanrader!

Iets leuks doen met de kinderen

Kinderen zijn altijd wel in voor een gezellig dagje uit. Natuurlijk zijn er de ‘standaard’ kinderuitjes zoals het bezoeken van een leuke speeltuin zoals Ballorig Groningen of een dierentuin als BestZoo of Ecomare. Wat veel mensen niet bedenken is dat kinderen het vaak ook erg leuk vinden om een museum te bezoeken. Veel musea hebben bijvoorbeeld speciaal voor kinderen een leuke speurtocht uitgezet.

Ook zijn er vaak interactieve dingen te doen. Science Center NEMO is bijvoorbeeld een museum dat een ware belevenis is voor de kinderen. Ook het Noordbrabants Museum biedt voor zowel volwassenen als kinderen veel leuks.

10 willekeurige ideeën om iets leuks te doen

Bent u op zoek naar een willekeurig idee om wat leuks te gaan doen vandaag? Hieronder een aantal willekeurige ideeën:

  1. Bezoek de bibliotheek en ontdek de leukste onbekende tijdschriften en boeken
  2. Speel eens old school verstoppertje
  3. Leer haken of breien en begin aan een sjaal
  4. Stap eens spontaan op de fiets en volg een fietsroute van het fietsknooppuntennetwerk
  5. Bekijk vanavond de zonsondergang op een mooi plekje
  6. Boek een gezellige en lekkere high tea
  7. Reorganiseer de kledingkast en gooi alle oude kleding weg
  8. Schrijf eens iemand een ouderwetse brief
  9. Koop lekkere dingen bij de supermarkt en houd een picknick, desnoods in eigen tuin of op eigen balkon
  10. Ga schatzoeken met geocaching

Genoeg mogelijkheden om iets leuks te doen in Nederland!

 

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@wattedoenvandaag.nl