Golfen in Gelderland

Een rondje golfen in Gelderland? Goed idee!

In de prachtige provincie Gelderland kun je op vele verschillende banen golfen.

Golfen in Gelderland

In de hele provincie kan iedere golfer van beginner tot gevorderde, jong tot oud golfen op een 9, 18 of zelfs 27-holes golfbaan. Ben je slecht ter been, of heb je niet altijd zin om langs alle holes te lopen? Huur of koop dan een EziGolf Tourer. Met een EziGolf Tourer beleef je de FUN factor. De EziGolf Tourer is handig in gebruik en is een alternatief naast de traditionele golf buggy en (elektrische) golf trolley.

Golfbanen in Gelderland

In de provincie Gelderland zijn vele afwisselende golfbanen. Voor een dagje golf of een weekendje golf kun je in Gelderland naar de meest uiteenlopende banen.

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is de mooiste golfbaan van de Veluwe. De unieke ligging en natuurschoon op een oud landgoed, vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten geven het karakter van de sfeervolle 27-holes bosbaan weer.

Boek je greenfee bij Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Dutch Golf Putten

Dutch Golf Putten is een mooie uitdagende 9-holes compacte Par-64 Qualifying golfbaan en heeft twee grote puttinggreens, één kunstgrasgreen en de driving-range. Maar liefst 40 afslagplaatsten is Dutch Golf Putten zeker een bezoek waard.

Boek je greenfee bij Dutch Golf Putten

Andere golfbanen in Gelderland zijn;

Dagje golfen in Gelderland

Ga de uitdaging aan en sla een rondje 9 of 18 of zelfs 27-holes op de mooiste golfbanen in een prachtige omgeving en geniet van de natuur, rust en ruimte in Gelderland.

Bekijk het totaal overzicht van alle golfbanen in Gelderland op Golf in de Regio.nl

Ben je een weekend in Gelderland, neem dan je golfclubs mee en geniet van de golfsport. Gelderland grenst aan Overijssel, Noord-Brabant en Utrecht. Ook daar kun je golfend genieten op verschillende golfbanen.

Maak er een compleet uitje van in Gelderland. Bezoek een Hanzestad zoals Doetinchem of Apeldoorn. In Apeldoorn moet je zeker ook even naar de Apenheul gaan. Breng een bezoek aan het theater of ga gezellig een hapje eten bij een lokaal restaurant.

Iets anders dan golfen? Verken de provincie op het water en trek de natuur in.

Er zijn tal van leuke uitjes in Gelderland!