Gatorland Orlando Florida

Gatorland Orlando Florida

Gatorland Orlando Florida is zo veel meer dan alleen alligators kijken. Tegen een prijs die niet iets afdoet op uw Florida vakantie-ervaring!

Met een grootte van 110- acres, Gatorland biedt betaalbare geprijsd familie plezier met duizenden alligators en krokodillen. Een volière, een moeras met uitkijktoren, een kinderboerderij, een mooie natuurwandeling, een bekroonde cadeauwinkel en unieke reptielen show. Inclusief de ‘Gator Wrestlin Show’, de Gator Jumparoo en de Up-close encounters Show.Gatorland Orlando Florida

Maak een ritje met de Gatorland Express trein en rij vervolgens naar het Gator Gully Splash Park, waar kinderen van alle leeftijden kunnen genieten van een good ol ‘fashion Squirtfest!

Zeldzame ivoor witte alligators

gatorland witte alligators

Gatorland witte alligators

Gatorland Orlando Florida.Bekijk de zeldzame witte alligators bij de nieuwste tentoonstelling van Gatorland, White Gator Swamp. Met vier van ‘s werelds grootste ivoor witte alligators. Deze reusachtige ivoor gekleurde reptielen zijn elk 10-12 voet lang en wegen meer dan 800 pond.

Hun doordringende blauwe ogen worden verondersteld om het vermogen van geluk te geven aan diegenen die het geluk hebben om oogcontact te maken, met de fantatisch kleurende blauwe ogen.

Bekijk meer leuke dingen die er te doen zijn in Florida. Of kijk op de speciale Orlando pagina, wat er te doen is in Orlando.