Festivals in december 2019

Bezoek de leukste festivals in december!

In Nederland kun je naar tal van festivals. Ook zijn er veel festivals in december.

Festivals in december 2019

Ga er in december even lekker op uit! Een festival is een leuk idee om met een groep vrienden naar toe te gaan. Tijdens de kerstdagen of tijdens oud en nieuw is er genoeg te vieren. De hele maand december zijn er in Nederland leuke festivals! Hierbij enige TOPtips!

Wonderland Winter Festival

27 december word het Wonderland Winter Festival weer gehouden in Casco Amsterdam. Geniet van de techno special en dans mee op de muziek tot je niet meer kan. Je kunt een enorm groot warenhuis verwachten met 1 podium met enorm goede optredens. Kom ook langs en laat de muziek jou begeleiden naar de dansvloer.

Liquicity festival

27 en 28 december staat het Liquicity festival weer klaar voor jou. Het festival in Amsterdam wordt per keer bekender. Het festival krijgt steeds een groter publiek. Het festival gaat om 22:00 van start. Swing mee op de beat van de muziek en voel de energie en die je daar krijgt. Ga samen met ons helemaal op in de muziek en geniet samen met je vrienden van een onvergetelijke avond.

Ultrasonic winter festival

Het Ultrasonic winter festival in Utrecht komt er aan. Tijdens deze koude dagen brengt het festival je wat warmte toe. Voel de energie die je hier krijgt en gebruik deze om de hele tijd te blijven dansen op het ritme van de muziek. Deze editie van het festival wordt nog groter en magischer dan ooit te voren.

Come as you are

7 en 8 december staat Come as you are festival weer voor de deur. In het festival van Eindhoven staat de 3 decennia gitaarmuziek centraal. Van de grunge uit het begin van de jaren negentig tot de powerpop van het heden. Je hoort de oudere soort gitaarmuziek en de nieuwere soort. Swing mee op de beat van deze optredens. Sta versteld van deze gitaar overgang.

Smèrrig wilde westen festival 2019

Zaterdag 7 december duiken we weer met z’n allen in het wilde westen. Tijdens het Smérrig Wilde Westen festival ben je er niet om te kletsen maar om te feest vieren. Dans met ons mee op de prairie in Schijndel en probeer de tempo er ook in te houden. We hebben de beste artiesten voor jullie uitgenodigd en hebben de beste muziek die je van ons gewend bent dus kom langs en beleef het spektakel zelf.

Eindhoven Metal Meeting

13 en 14 december is de Metal Meeting festival weer in Eindhoven. Dit is het langst lopende metal evenement van Nederland. Hier kun je het volgende verwachten van de muziek. Namelijk de soorten black/death/thrash/doom metal & grindcore. Beweeg mee op de beat van de muziek en ga helemaal op in de muziek!

Nomads Festival The Winter Oasis

Zaterdag 21 december staat het Nomads festival The Winter oasis weer voor u klaar in Amsterdam. Verschillende Amsterdamse artiesten spelen jouw favoriete muziek van de Nomads. De artiesten zullen ervoor zorgen dat iedereen blijft dansen en dat zelfs in deze koude dagen de dansvloer warm zal blijven. Beleef bij het Nomads Festival een onvergetelijke avond vol met dans en muziek.

Valhalla

Zaterdag 21 december is het Valhalla festival weer terug in de RAI Amsterdam. Hier kun je een ultieme nacht beleven vol met muziek en dans. Hier hoor je de allerbeste techno-, house-, urban- en disco muziek dat Amsterdam voor jou in petto heeft. Je kunt hier de beste kermisattracties vinden en je kunt ook rondvliegende acrobaten hier tegen komen. Beleef een nacht waar alles mogelijk is!

Verknipt NYE

Dinsdag 31 december ga ja het nieuwe jaar in met een knal. Feest tijdens de jaarwisseling op het Verknipt New Years Eve festival in Amsterdam. Deze nacht kan je house-, techno-house- en techno muziek verwachten daarnaast kun je ook een enorm groot podium verwachten en meer dan 2000 feestende mensen. Kom ook langs en ga feestend het jaar uit bij Verknipt NYE!

Girls love DJs – New Years Eve 2019

Dinsdag 31 december ga je feestend het nieuwe jaar in bij het Girls love DJs festival in Amsterdam. Je kunt hier een flinke portie glitters verwachten samen met je favoriete DJ act ‘Girls Love DJs’. Dans de hele nacht door en ga met een knal het nieuwe jaar in. Kom proosten op het nieuwe jaar!

Heb je nog nog meer tips nodig? Kijk bij de evenementen voor nog meer leuke feestjes.