Feestdagen

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor de Feestdagen!

Wat te doen tijdens de feestdagen? Er zijn verschillende feestdagen in Nederland waarop iedereen of alleen schoolgaande kinderen en studenten vrij zijn zoals Pasen en Kerst maar ook Hemelvaartsdag. Daarnaast zijn er nog een aantal feestdagen waarop geen vrij wordt gegeven, zoals Valentijnsdag en Sinterklaas.

Uitjes tijdens de feestdagen

Het is altijd erg leuk om er tijdens zo’n feestdag er even op uit te gaan. Ga er op uit met de familie, geliefde of groep. Sfeervol dineren of wandelen langs het strand. Een dag naar een waddeneiland of vier het feestje in de kroeg.

Een weekendje weg tijdens de feestdagen

Vrijwel elke feestdag leent zich er goed voor om er eens een lekker weekendje op uit te gaan. Veel feestdagen zoals Pasen en Pinksteren vallen altijd rond het weekend, een ideaal moment dus voor een leuk weekendje weg. Boek bijvoorbeeld eens een van de leuke B&B’s die er in heel Nederland te vinden zijn.

Dagje weg met een groep

Zin om met een hele groep weg te gaan? Ook daarvoor zijn mogelijkheden genoeg.  In alle provincies in Nederland zijn er veel mogelijkheden voor een perfect dagje weg en activiteiten.

Winkelen voor de feestdagen

Uiteraard is een feestdag niets zonder cadeautjes! Vooral tijdens de feestdagen Kerst en Sinterklaas worden de feestdagen graag gevierd met cadeautjes. Zoek je iets speciaals, Ga dan de stad in, maar kijk ook eens in een dorp in je omgeving. De leukste gezelligste winkeltjes voor unieke cadeautjes vind je bij een winkel in jouw buurt!

Groningen is een erg leuke winkelstad, met een moderne Herenstraat, markt op de Grote Markt én de Vismarkt en vele leuke kleine straatjes. Of bezoek Zwolle, Maastricht of misschien Assen voor een gezellige winkelmiddag, net voor de feestdagen.

Als je lekker gaat winkelen vind je de leukste cadeaus en ideeën voor de feestdagen. Ook is er online veel te vinden. Zo zijn de grootste webwinkels als Bol.com en Fonq leuke webwinkels. Tegenwoordig leveren de webwinkels binnen een dag je aankopen en kun je het zelfs leuk laten verpakken.

Of kijk eens naar de lokale bedrijven bij je in de buurt. Soms is het leuker om een cadeautje te kopen bij een lokale ondernemer.

Zin in een ander uitje?

Staan het uitje van jouw keuze nog niet bij bovenstaande opties? Dat kan natuurlijk. Gelukkig biedt onze website talloze mogelijkheden voor uitjes tijdens de feestdagen