Feestdagen

Op Wat te doen vandaag vind je de leukste uitjes voor de Feestdagen!

Wat te doen tijdens de feestdagen? U bent op de juiste website beland! Er zijn verschillende feestdagen in Nederland waarop iedereen of alleen schoolgaande kinderen en studenten vrij zijn. Denk aan bijvoorbeeld Pasen en Kerst maar ook aan Hemelvaartsdag.

Op zoek naar de leukste uitjes tijdens de feestdagen?

Daarnaast zijn er nog een aantal feestdagen waarop geen vrij wordt gegeven, zoals Valentijnsdag en Sinterklaas. Of u nu vrij bent of niet, vaak is het wel leuk om er tijdens zo’n feestdag even op uit te gaan. Bekijk hieronder een aantal leuke mogelijkheden!

Een weekendje weg tijdens de feestdagen

Vrijwel elke feestdag leent zich er goed voor om er eens een lekker weekendje op uit te gaan. Veel feestdagen zoals Pasen en Pinksteren vallen altijd rond het weekend, een ideaal moment dus voor een leuk weekendje weg. Boek bijvoorbeeld eens een van de leuke bed & breakfasts die er in heel Nederland te vinden zijn.

Dagje weg met een groep

Zin om met een hele groep weg te gaan? Ook daarvoor zijn mogelijkheden genoeg. Of u nu met een vriendengroep of bijvoorbeeld een grote familie weg wilt, in Groningen en omstreken is de groepsaccommodatie van De Postwagen wat u zoekt. Verwacht hier geen gewone ‘kampeerboerderij’, u kunt hier overnachten in zes oude legerwagons van het Russische leger.

Deze wagons staan opgesteld rondom een zaal waar u kunt ontbijten maar ook ‘s avonds kunt feesten. Er zijn uitgebreide faciliteiten met onder andere een bar met tapinstallatie, een compleet ingerichte keuken, uiteraard sanitaire voorzieningen en rondom de wagons zijn verschillende speelveldjes. Met deze groepsaccommodatie bent u verzekerd van een heerlijk weekendje weg tijdens de feestdagen!

Zin in een ander uitje?

Staan het uitje van uw keuze nog niet bij bovenstaande opties? Dat kan natuurlijk. Gelukkig biedt onze website talloze mogelijkheden voor uitjes tijdens de feestdagen

 

Evenement of uitje toevoegen?

Wilt u informatie over het plaatsen van uw uitje, evenement of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: info@wattedoenvandaag.nl