Zomerse avonturen: Vermaak en educatie voor alle leeftijden!

Zomerse avonturen: Vermaak en educatie voor alle leeftijden!

Avonturia De Vogelkelder heet avonturiers van alle leeftijden van harte welkom voor een zomer vol vermaak en educatie. Vanaf 14 juli tot 1 september staat Avonturia in het teken van de zomervakantie, bewonder een van onze shows of beleef een van de leuke kinderactiviteiten! Hier alvast een kleine opsomming.

Shows: Op 28 juli en 11 augustus treedt Geer van Natuurbeheer op, met de grote waar of niet waar show. Hij zal om 13.00 uur en om 15.00 uur een show geven. Mis ook niet de Mappa Mundia show, die elke maandag, woensdag en zondag te zien is om 15.00 uur. Deze show neemt bezoekers mee op een educatieve reis door de wereld van professor Das.

Feed or Meet: Elke dag om 14.00 uur op onze reptielenwereld, waar dieren worden gevoerd en bezoekers de kans krijgen om ze van dichtbij te bekijken.

Ranger VIP Pas: Deze pas is voor echte avonturiers en in de zomervakantie extra voordelig. Met deze pas krijg je toegang tot Mappa Mundia, ga je goudzoeken en smul je van een kidsmenu naar keuze in onze Kitchen.

Oewie: Onze mascotte Oewie de Uil loopt elke woensdagmiddag om 15.00 uur een rondje door de winkel, hij staat altijd klaar voor een high five of foto.

Beleef deze zomer een onvergetelijke tijd samen met je familie bij Avonturia De Vogelkelder. Voor meer informatie, bezoek onze website www.avonturia.nl of kom langs bij Avonturia aan de Kerketuinenweg 3 in Den Haag.

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs