Zomer Fotofair

De Zomer Fotofair is hét grootste foto-evenement van de Benelux met elk jaar weer nieuwe educatieve workshops/portfolioshoots en masterclasses. De tiende Fotofair locatie is het E3 strand in Eersel: een locatie met veel groen en water. 

Een ticket kost 15 euro in de voorverkoop.
Inbegrepen bij een losse Fotofair-toegangskaart is het volgende:

  • Eén dag toegang tot het Fotofair evenemententerrein
  • Inclusief de fotobeurs met vele aanbiedingen van retailpartner CAMERANU.NL
  • Een dagticket geeft toegang tot de vele inspirerende fotografie momenten, demonstraties en activiteiten bij de standhouders
  • Je krijgt veel mogelijkheden om de hele dag te fotograferen en te filmen, dus vergeet je camera niet mee te nemen
  • Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het Fotofair event terrein. Toegangskaart zijn in de voorverkoop verkrijgbaar tot en met 20 mei en zijn dan € 15,- Vanaf 21 mei en aan de kassa 20,00
  • Wees op tijd voor de workshops, masterclass en lezingen: minimaal 10 tot 15 minuten voor aanvang. Kijk goed op de bevestiging van je workshop waar deze wordt gehouden
  • Niet bij de prijs inbegrepen: toegang tot het strand.

Voor alle workshops- portfolioshoots en de masterclasses heb je ook een toegangsticket tot de Fotofair nodig: er zijn ook alleen losse toegangstickets te koop zonder workshop.

Standhouders

Vele standhouders en deelnemers zijn op de Fotofair 2023 aanwezig met de nieuwste producten. Tevens kun je producten uitproberen en informatie krijgen over de laatste camera’s, accessoires en apparatuur.

Fotomomenten

Er zijn verschillende fotomomenten waar je zelf kunt fotograferen, dus neem je camera mee. Volg ook diverse educatieve workshops met fotografen en de ambassadeurs van diverse merken.

Parkeren

Parkeren kan voor de deur. Volg de borden en de aanwijzingen op van de verkeersregelaars. Betalen bij aankomst zaterdag en zondag op het parkeerterrein. € 5,00 gehele dag per voertuig.

Workshops- en portfolioshoots en masterclasses

Op de Fotofair vind je educatieve workshops van bekende en professionele fotografen. Op diverse locaties verspreid over het Fotofair-terrein worden workshops en masterclasses van één tot en met tweeënhalf uur gegeven. Onderwerpen zijn onder meer landschap, macro, wildlife, portret, studio, flitstechniek, sport, bruid en glamour.

Locatie Zomer Fotofair

Buivensedreef 10
5521RN Eersel

 

Aankomende evenementen

Picknick in ’t Park

Locatie: Barendrecht

Reis terug in de tijd tijdens de Nationale Archeologiedagen

Locatie: Hunsel

Mega Kermis Uden

Locatie: Uden

Kapellen muziek & oude ambachten op de boerderij!

Locatie: Hunsel

Sail Den Helder

Locatie: Den Helder

Biodiversiteitsmarkt Festival Zweiersdal

Locatie: Oosterbeek

Kunstexpositie René Wissink

Locatie: Houten

Taste of Asia

Locatie: Rotterdam

Zonnekijkdag 2023

Locatie: Castricum