Yoga en Meditatie Retreat

WAAROM EEN YOGA RETREAT VOLGEN?
In het dagelijkse leven zijn we vaak druk, druk, druk. Van het ene to do lijstje naar het andere. Familie, werk, sociale contacten, langs alle kanten wordt onze aandacht gevraagd.

Hierdoor kan het wel eens gebeuren dat de aandacht voor jezelf op kant geschoven wordt en je aan jezelf voorbij loopt. Vaak gebeurt dit zelfs zonder dat we hier weet van hebben.

Wanneer dit lange tijd gebeurt kan je last krijgen van vermoeidheid, prikkelbaarheid, neerslachtigheid tot zelfs depressieve klachten en fysieke problemen.

Daarom is het belangrijk om regelmatig de tijd te nemen om voor jezelf te zorgen. Een moment van rust en verstilling.

En dat is precies wat we tijdens onze Yoga retraite bieden.
Tijd om te vertragen, ruimte om voor jezelf te zorgen. Dit alles in de rustgevende, uitgestrekte, natuurrijke omgeving van De Maanhoeve.

PROGRAMMA
Het programma is op een ontspannende manier samengesteld en bestaat uit yoga- en meditatiesessies en unieke activiteiten zoals een wandelmeditatie in het grootste natuurlijke labyrint van Europa, Yin/Yang harkmeditatie, bezinnen in de Stiltetunnel en ontspannen in de Vuurcirkel.

Uiteraard is er voldoende ruimte voor stilte en bezinning. Daarnaast kan je ook rekenen op gezonde vegetarische/veganistische maaltijden, met zorg bereid met lokale en biologische producten.

LOCATIE – DE MAANHOEVE
De Maanhoeve is een spiritueel retraite centrum gericht op mensen die zich willen ontwikkelen in het bewust Zijn. De Maanhoeve wordt gekenmerkt door een rustgevende sfeer, een warme en zorgzame omgeving en de uitnodiging om je thuis te voelen en je Zelf verder te onderzoeken en te ontwikkelen.
Wij voelden ons meteen tot deze bijzondere plek aangetrokken en zijn dan ook heel dankbaar dat we hier dit najaar een Yoga retreat kunnen organiseren!

ORGANISATOREN
Deze Yoga en meditatie retraite wordt georganiseerd door Dorien en Jack van NewNature Yoga. We zijn al vele jaren actief bezig met Yoga en meditatie, persoonlijk sinds 2008 en professioneel sinds 2014. Op dit moment geven we verschillende soorten yoga (docenten) opleidingen en yoga retraites. Ons doel is om mensen te laten ervaren wat Yoga voor hun kan betekenen, ongeacht leeftijd, fysieke mogelijkheden en achtergrond.
Door je een paar dagen lekker af te zonderen en onder te dompelen in een heerlijk yogabad kan je even helemaal resetten en tot rust komen. Een inspirerende en verfrissende ervaring die we graag met je delen!

INSCHRIJVEN
Voor meer informatie en om je in te schrijven, neem een kijkje op onze website https://newnatureyoga.com/yoga-retreat/

Data : 13 – 16 oktober 2022
Contact: [email protected] – 0682 99 57 99 – www.newnatureyoga.nl

Locatie Yoga en Meditatie Retreat

Exloërveen 18a
9574 PB Exloërveen

 

Aankomende evenementen

Popkorenfestival Zierikzee

Locatie: Zierikzee

Uitnacht Arnhem

Locatie: Arnhem

Stoomdag

Locatie: Dronten

Amstelveen in 24hrs

Locatie: Amstelveen

Jaarlijkse Junidag op 4 Juni 2023 in de Bloemenwijk te Veghel

Locatie: Veghel

XXL Vlooienmarkt WillemII stadion Tilburg zondag 4 juni

Locatie: Tilburg

Amstelveen in 24hrs

Locatie: Amstelveen

Garagesale Route Groenekan

Locatie: Groenekan

Schuttersfestijn Doornenburg

Locatie: Doornenburg

Lady-P Boat Party

Locatie: Amsterdam