Verassende kanotocht op de Hunze

Verassende kanotocht op de Hunze

Verassende kanotocht op de Hunze

Op 22 maart organiseert In Het Wilde Weg een verassende kanotocht op de Hunze. Omdat de begroeiing in dit seizoen nog niet zo uitbundig is kunnen we tijdens deze tocht in het prachtige natuurgebied makkelijk bever en ottersporen ontdekken. Verder zal je leren dat heel veel wilde planten behalve geweldig mooi, ook nog eens eetbaar zijn. De ervaren gids van In Het Wilde Weg vertelt je hier alles over. De kanotocht is geschikt voor iedereen met een normale fysieke conditie. Dankzij goede instructie leer je veilig de basis van het kanovaren. Onderweg maken we halverwege de tocht een kampvuurtje waarop wij Wildplukthee, Kampvuur koffie én een versnapering gaan klaarmaken. (Inclusief een mini workshop vuurmaken met een firesteel en berkenbast).

Datum 22 maart, 12.00 – 16.00 uur

Kosten: 55 euro per persoon

Aanmelden: bij Tim Horneman, [email protected]

Startlocatie: in de buurt van Gasselternijveen, exacte startlocatie na aanmelding.

Meer informatie: www.inhetwildeweg.nl

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Noot voor de redactie:

Voor meer informatie en/of foto’s kunt u contact opnemen met In Het Wilde Weg, Tim Horneman telefoon 0640148237 of per mail [email protected], bijgevoegde foto is gemaakt door Bert Brassé en is rechtenvrij

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.