Valentijn Kiss & Ride autopuzzeltocht

Valentijn Kiss & Ride autopuzzeltocht

Nodig je lief uit voor een romantische autopuzzeltocht met de Valentijn Kiss & Ride! Een prachtige puzzelrit met onderweg lekkere hapjes en drankjes op zaterdag 17 februari.

Dit jaar rijden we een schitterende route van zo’n 60 km door de Utrechtse Heuvelrug.

Verras je stille liefde met dit superleuke uitje of maak er een bijzonder dagje weg van met een vriendin!
De puzzeltocht wordt gereden met de Puzzeluitje App. Deze kun je vooraf downloaden, de inloggegevens ontvang je bij de start.

De puzzeltocht navigeer je met de Puzzeluitje App met bolletje pijltje aanwijzingen. Onderweg krijg je informatie over de route, vragen en puzzels over de route en foto opdrachten. Voor de fanatiekelingen is er ook nog een auto bingo.

De Kiss & Ride bestaat uit de puzzelrit met een paar stops. Zo ontvang je bij de start o.a. een lekker drankje en een romantische brunchbox. Onderweg maak je een stop bij onze cupido chef voor een heerlijke pannenkoek. Bij de finish belonen we jullie met een zoete verrassing.

Met je deelname maak je ook kans op een geweldige prijs: een hotelovernachting voor 2 personen en een kadobon voor een Puzzeluitje nabij het hotel naar keuze!

Schrijf je nu in en verras je geliefde!

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs