Tweedehands vrouwenkledingbeurs voor één dag op 23 april 2022

Tweedehands vrouwenkledingwinkel voor één dag in Doesburg
Op 23 april 2022 opent de tweedehands vrouwenkledingwinkel haar deuren in Loc17 aan de Turfhaven! De opbrengst gaat zoals elk jaar naar goede doelen.
Moderne merken naast vintage De kledingbeurs, die al jaren bekend staat om haar kwalitatief goede dameskleding, wordt georganiseerd door Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever. Soroptimisten zetten zich in om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren. Eerdere edities van deze beurs vonden plaats in Dieren, dit jaar is voor het eerst gekozen voor de ruime locatie van Loc17.
Naast mooie vintage kleding, hangt de winkel wederom vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. In de winkel is niet alleen kleding te koop, maar ook schoenen, tassen en sieraden. Naast een professionele styliste, die iedereen gratis kledingadvies kan geven, is er de mogelijkheid gekochte kleding tegen een kleine vergoeding aan te laten passen door vrouwen van Naaiatelier voor Anderstaligen. Daarnaast is er een tweedehands boeken-hoek.
Opbrengst naar goed doel De opbrengst van de beurs is dit jaar bestemd om initiatieven in de regio die dat nodig hebben, financieel gesteund worden. Dit jaar zijn dat onder meer het Dushi huis en de Voedselbank in Doetinchem en Only Friends Achterhoek.

U bent van harte welkom op zaterdag 23 april van 10.00 tot 15.00 uur bij Loc17, Turfhaven 1, Doesburg. Parkeren op de Turfhaven is gratis.

Locatie Tweedehands vrouwenkledingbeurs voor één dag op 23 april 2022

Loc17
6981 BW Doesburg

 

Aankomende evenementen

Baby’s zien wat jij (niet) ziet

Locatie: Nijmegen

Pinkpop 2023

Locatie: Landgraaf

Lowlands 2023

Locatie: Biddinghuizen

Literatuurfestival Het Grote Gebeuren

Locatie: Groningen

Toneelvoorstelling – De Regels van Rutte

Locatie: Amsterdam

Musical de Vliegende Hollander

Locatie: Zoetermeer

Huishoudbeurs RAI Amsterdam

Locatie: Amsterdam

Meimarkt Tilburg 2023

Locatie: Tilburg

IJsbeelden Festival Zwolle

Locatie: Zwolle