Turning Pages | Westfield Mall of the Netherlands

Het Turning Pages TikTok event in Paagman Westfield Mall of the Netherlands behoeft bijna geen introductie meer… tijdens dit mini-festival in de grootste shopping mall van Nederland opent Paagman de winkeldeuren exclusief voor jou en ontmoet je je favoriete auteurs, word je bedolven onder stapelkortingen, spreek je af met andere lezers en de Paagman Pageturners, inspireer je en raak je geïnspireerd.

Zaterdag 2 september 2023 is alweer de derde editie van het Turning Pages TikTok event, met als thema: glitter! Naast de vaste en vertrouwde ingrediënten, hebben we weer de nodige nieuwe verrassingen in petto. Deze editie staan onder andere auteurs Francine Oomen en Splinter Chabotop het programma. Ook zijn er kraampjes met bookish items, is er een annotatie workshop, een hele leuke bingo en nog veel meer.

Tickets koop je hier: https://www.paagman.nl/product/77819254/toegangsbewijs-turning-pages-tiktok-event-za-2-sept-2023-19-00-uur-paagman-westfield-mall-of-the-netherlands

Én op vertoon van jouw toegangsbewijs drink je bij de Chocolate Company een iced latte met siroop voor €4,25 i.p.v. €5,50, eet je bij O’Learys een cheeseburger met kleine frisdrank naar keuze voor €15 (voor 17:30u) en krijg je bij Kinepolis het tweede kaartje gratis op 2 september (alleen geldig voor 2D voorstellingen, bij andere voorstellingen geldt een toeslag).

Locatie Turning Pages | Westfield Mall of the Netherlands

Ligusterlaan 202
2262AC Leidschendam

Aankomende evenementen

Foodtruck Herfstavond | De Norgerberg

Locatie: Norg

Oogstfeest

Locatie: rotterdam

Het Heuvelland tot op (en in) de bodem uitgezocht!

Locatie: Margraten

Concert Les Belles Chansons

Locatie: Ruurlo

DUDOK KWARTET en SHUANN CHAI (piano) aanvang 20.15 uur

Locatie: Alkmaar

papaver voorstelling improvisatietheater

Locatie: Alkmaar

Brocante in de Grote Kerk in Dordrecht ‘Special Edition’

Locatie: Dordrecht

Spotlights on West Side Story

Locatie: Doetinchem

Third time alone

Locatie: Hoogeveen

Food la Route Lisse!

Locatie: Lisse