TuinIdee 2020

Beleef in februari dé start van het tuinseizoen bij Tuinidee in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch

TuinIdee 2020

Voor iedereen die van groen houdt! Voor zowel de biologische moestuinliefhebber tot de stoere doe-het-zelver. Maar ook als je van gemak houdt, heerlijk wilt genieten in de tuin of op een duurzame wijze de tuin wilt onderhouden word je op TuinIdee 2020 op je wenken bediend.

Dit jaar fruit uit eigen tuin? Eerst TuinIdee!

Wilt u komend jaar oogsten uit eigen tuin? Zelf geteelde groenten en fruit smaken extra lekker en zijn puur natuur. Maar hoe pak je dat aan? In de moestuinwereld vind je inspiratie en informatie. Voel, ruik en proef. Ervaar hoe je eenvoudig je eigen moestuin aan kunt leggen. In het groot of op je balkon. De experts geven je tips en advies en vertellen je graag over de laatste trends in moestuinland. TuinIdee heeft alles in huis om jou te helpen om jouw moestuin tot een succes te maken.
Liever meer tijd om van je tuin te genieten? Eerst TuinIdee! Lekker van je tuin genieten zonder groene vingers? TuinIdee kan je helpen om een onderhoudsarme tuin te realiseren die van alle gemakken voorzien is. Ervaar zelf hoe je met slimme oplossingen en weinig tijd toch het maximale uit je tuin kan halen. De experts delen graag hun tips & tricks en stellen ter plekke een stappenplan met jou samen.

Een betere wereld begint in je tuin. Bij TuinIdee helpen ze je om een duurzame tuin in te richten!

TuinIdee is een beurs waar je dé start van het tuinseizoen beleeft. TuinIdee is hét vierdaagse event dat je als tuinliefhebber niet mag missen! Het grootste tuinevent van Nederland vormt dé aftrap van het nieuwe tuinseizoen.  Iedere editie zijn er vele voorbeeldtuinen, worden er gratis tuinschetsen gemaakt in het Tuinatelier, en zijn er leuke én leerzame workshop en volop presentaties van bekende tuin-personality’s.

Ook zijn er tuincoaches in de Moestuinwereld die antwoord weten op alle tuinvragen. De beursvloer staat tijdens TuinIdee vol met decoratie, accessoires en culinaire specialiteiten.

Kortom, een heerlijk dagje uit vol groene inspiratie.

Locatie TuinIdee 2020

Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073-6293911

Bezoek de website

 

 

Aankomende evenementen