TT Assen

TT-Assen

Juni | Ieder jaar in juni staat de hoofdstad van Drenthe op z'n kop!

Jaarlijks in het laatste weekend van juni staat Assen in het teken van de MotoGP. Bent u  ook verzot van evenementen vol spektakel, passie en emotie én van topsport op het allerhoogste niveau? Dan moet u zeker eens naar Assen gaan!

TT- Assen

Ieder jaar is er in Assen, hartje Drenthe de TT Assen. De TT is het grootste motorsport evenement in Nederland waar jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers naar toe gaan uit heel Europa.  De MotoGP met bekende rijders is natuurlijk het absolute hoogtepunt van de traditionele Dutch TT. Maar de liefhebbers genieten evenzeer van de verbeten strijd in de Moto2 en Moto3 klasse. De Dutch TT: onvergetelijke motorsport met emotie, die je moet beleven en ervaren. Tickets gaan altijd hard voor de TT! U kunt kiezen voor een dag ticket maar ook voor een voordelige passe-partout voor het hele weekend, dan zit je op pole position!

Ook zijn er mogelijkheden om te overnachten in naar bij gelegen campings.

Naast de TT is er ook in het centrum van Assen ook veel te beleven!

Festival TT-Assen

Heel Assen staat in het teken van de TT. Zo is er ook een groots opgezet TT Festival. TT Festival is een GRATIS toegankelijk en is in het centrum van Assen. Tijdens het festival zijn er toffe bands en de meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. Ook is er tijdens dit festival een grote kermis in het centrum.

Jaarlijks komen er meer dan 200.000 bezoekers naar het festival in Assen.

Bekijk de programmering van het TT Festival Assen

Locatie TT- Assen

TT Circuit Assen
De Haar 9
9405 TE  ASSEN

Bezoek de website

Locatie Festival TT- Assen

Centrum Assen

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs