Theaterfestival De Parade

Theaterfestival De Parade

Juni, Juli, Augustus | Theaterfestival De Parade is het reizende theaterfestival, met vele artiesten met grote en kleine verhalen.

Theaterfestival De Parade reist 55 dagen naar 4 grote steden in Nederland! Tijdens de Parade is er veel theater, dans en diversiteit aan voorstellingen!

Theaterfestival De Parade

Theaterfestival de Parade is een uniek rondreizend festival. Het festival vindt plaats in stadsparken in vier Nederlandse steden. De tournee start in Rotterdam (Museumpark), van waaruit alle artiesten, medewerkers, tenten en restaurants achtereenvolgens naar Den Haag (Westbroekpark), Utrecht (Moreelsepark) en Amsterdam (Martin Luther Kingpark) reizen.

Op de Parade spelen vele tientallen theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen in theatertenten. Iedere dag staan er verschillende voorstellingen op de planken, en alle voorstellingen worden meerdere keren per avond gespeeld. De vier edities zijn niet identiek. De meeste voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. Ze duren gemiddeld zo’n 30 minuten, zodat je meerdere voorstellingen kan zien op een avond.

Naast de avondvoorstellingen is er iedere dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops.

Toegangskaarten

De toegangskaarten zijn zeer betaalbaar deze worden per voorstelling verkocht. Toegang tot het festivalterrein is apart. Op het terrein zelf zijn ook vele leuke activiteiten.  Voorstellingskaarten en terreinkaarten zijn online of op het terrein zelf te koop.

Locaties Theaterfestival De Parade

Er zijn 4 locaties;

  • Rotterdam @Museumpark
  • Den Haag @Westbroekpark
  • Utrecht @Moreelsepark
  • Amsterdam @Martin Luther Kingpark

Bezoek de website

Bron+Foto: Theaterfestival de Parade

 

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs