Trekkertrek Koudekerk ad Rijn

Trekkertrek Familiedag

Augustus | Bij de Trekkertrek Familiedag met meer dan 50 attracties, acts, en meer dan 150 Trekkertrek deelnemers beleeft u een prachtige familiedag!

Bij de Trekkertrek Familiedag met meer dan 50 attracties, acts, en meer dan 150 Trekkertrek deelnemers beleeft u een prachtige familiedag!

Trekkertrek Familiedag

Sinds jaar en dag reist trekker liefhebbend Nederland zich op de eerste zaterdag van augustus massaal naar Koudekerk a/d Rijn voor de Trekkertrek Familiedag. Het prachtige familie evenement wordt georganiseerd met hulp van 200 vrijwilligers en dankzij 250 sponsoren.

In 1992 werd de eerste trekkertrek wedstrijd georganiseerd en inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een groots evenement met entertainment voor het hele gezin! Het hart van deze feestelijke familiedag ligt bij de trekkertrek wedstrijden waar jaarlijks 180 deelnemers aan meedoen. Tractoren en trucks van de deelnemers worden belast met een sleepwagen en strijden voor de 100 meter in een zo snel mogelijke tijd.

Bekijk het programma van Trekkertrek Familiedag

Naast deze wedstrijden is er voor jong en oud zeer veel te doen op het attractieterrein: straattheater, muzikanten, acrobatische en motorische acts, outdooractiviteiten, oude ambachten en een kinderdorp met o.a. kindertrekkertrek, schminken, niet-alledaagse springkussens een circus en nog veel meer! Ook worden de nieuwste innovaties met betrekking tot landbouwmechanisatie getoond door diverse merkdealers uit de regio.

Kortom: Trekkertrek is een gezellige dag uit voor de hele familie!

Locatie Trekkertrek Familiedag

Hoogewaard 209 (achter de firma Consolis Spanbeton)
2396 AS, Koudekerk a/d Rijn

Bezoek de website

Foto: Organisatie Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs