The Flatlands Motorama & Airbrush Show 

April | Ronkende motoren, oververhitte knalpijpen en fel gekleurde oldtimers. Wanneer je deze combinatie tegenkomt, dan kan er alleen maar sprake zijn van Hot Rods.

The Flatlands Motorama & Airbrush Show

Op de Motorama-Hot Rod beurs zijn er allerlei soorten mooie, klassieke Hot Rods te spotten. Hierbij moet je denken aan customs, pick up trucks, vintage choppers en zo nog veel meer. Kom langs en bewonder alle pareltjes. Dit jaar is het een combinatie van Motorama, Hot Rod en Airbrush show in Autotron. De Airbrush show heeft dit jaar het thema ‘The Wonderworld of Airbrush’. De Airbrushbeurs wordt zoals vorig jaar ook versterkt met de Bodypaint onder begeleiding van Sabine Vogel en Pinstriping/Kustom Kulture Art show (ong. 25 artiesten). gehouden op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 in Autotron. Wereldwijd worden er airbrushshows georganiseerd, maar in de Autotron is de grootste, met al zijn facetten.

Tickets

Tickets voor The Flatlands Motorama & Airbrush Show kosten online in de voorverkoop €10,00. Op en tijdens het evenement kosten de tickets €12,50. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis, mits zij onder begeleiding zijn van een volwassene. The Flatlands Motorama & Airbrush show vind plaats op het terrein van Autotron. Het adres van Autotron:

Adres The Flatlands Motorama & Airbrush Show

Graafsebaan 133
5248NL Rosmalen

Bezoek de website

 

Aankomende evenementen