STRP Festival

‘Van 13 tot en met 16 april 2023 duikt STRP Festival dieper in het thema ‘The Art of Listening’. STRP Festival verwelkomt je op drie locaties in het centrum van Eindhoven. Geselecteerde werken uit de Expo vinden samen met alle Scenario’s in hybride vorm plaats en zijn dus ook digitaal te bezoeken. 

In onze maatschappij verkiezen we zien boven horen en spreken boven luisteren. Zelfexpressie is wat het denken, de wetenschap en onze sociale mediawaarde drijft. Nu sociale media dienen als megafoon voor de massa, en iedereen op elk moment zijn mening kan geven, vraagt STRP zich af of we nog wel echt luisteren. Hoe kunnen we de kunst van het luisteren herwaarderen en opeisen? Met deze vraag zoekt STRP de samenwerking op met kunstenaars, ontwerpers, denkers en makers om het thema Luisteren te vertalen naar originele, kritische en innovatieve werken of scenario’s voor de toekomst.

Laat je inspireren door de Expo werken, meeslepen in de Scenario’s en verassen door de performances en muziek tijdens STRP Festival 2023! Meer informatie over het programma en tickets vind je via www.strp.nl/events/strp-festival.

Locatie STRP Festival

Verschillende locaties in Eindhoven centrum (Microstad, Catharinakerk en De Heuvel)

 

Aankomende evenementen

Sail Den Helder

Locatie: Den Helder

Biodiversiteitsmarkt Festival Zweiersdal

Locatie: Oosterbeek

Kunstexpositie René Wissink

Locatie: Houten

Taste of Asia

Locatie: Rotterdam

Zonnekijkdag 2023

Locatie: Castricum

Popkorenfestival Zierikzee

Locatie: Zierikzee

Uitnacht Arnhem

Locatie: Arnhem

Stoomdag

Locatie: Dronten

Schuttersfestijn Doornenburg

Locatie: Doornenburg

Lady-P Boat Party

Locatie: Amsterdam