Stadspark Live 2023

Stadspark Live is een nieuw festival in het Stadspark in Groningen georganiseerd door SPOT Groningen en MOJO. De eerste editie in 2019 was uitverkocht en succesvol mede dankzij een fantastische line-up waaronder Sting, Anouk, The Specials, Daniel Lohues, Tom Odell en vele anderen. Het streven om Stadspark Live uit te laten groeien tot een groots jaarlijks terugkerend festival waar velen naar uitkijken, werd helaas ruw verstoord vanwege de bekende reden waardoor de edities van 2020 en 2021 niet door konden gaan.

Dat wil echter niet zeggen dat het vuurtje ook maar een beetje gedoofd werd. Integendeel, de drang om iets moois neer te zetten bleek onverminderd groot en dus werd in 2022 Simple Minds, Skunk Anansie, Rag’n’Bone Man, Crowded House, LP en Krezip naar Groningen gehaald en dat werd een bijzonder fijn weerzien van iedereen die eindelijk weer naar een festival kon!

Dat was voor de organisatie een teken om door te zetten. En dus vindt zondag 18 juni 2023 een nieuwe editie plaats!

Line-up

De eerste namen zijn bekend: Lionel Richie, Anouk, Gregory Porter en Son Mieux staan zondag 18 juni op Stadspark Live in Groningen! Binnenkort worden nog twee namen aan de line-up toegevoegd. De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster!

Locatie Stadspark Live 2023

Concourslaan 10
9727 KD Groningen

 

Aankomende evenementen

Picknick in ’t Park

Locatie: Barendrecht

Reis terug in de tijd tijdens de Nationale Archeologiedagen

Locatie: Hunsel

Mega Kermis Uden

Locatie: Uden

Kapellen muziek & oude ambachten op de boerderij!

Locatie: Hunsel

Sail Den Helder

Locatie: Den Helder

Biodiversiteitsmarkt Festival Zweiersdal

Locatie: Oosterbeek

Kunstexpositie René Wissink

Locatie: Houten

Taste of Asia

Locatie: Rotterdam

Zonnekijkdag 2023

Locatie: Castricum