Samen Stappen Zetten

Wandelen is gezond, daarom trappen we op 2e paasdag, 18 april 2022 ons Grote Groene Feest af met een themawandeling. We gaan uit van max. 50 deelnemers van alle leeftijden onder begeleiding van gidsen.

De wandeling begint en eindigt op een prachtige locatie in Oud Drimmelen (Oud Drimmelen 4) en duurt van 14:00-16:00. Inloop is vanaf 13:30, we vertrekken stipt om 14:00.

Tijdens de wandeling staan we een paar keer stil bij ‘groene thema’s’ zoals:

-Wonen in de toekomst
-Afval
-Een duurzame leefstijl

Na afloop vragen we jou onder het genot van een kop thee of koffie of je je (groene) tips rondom deze thema’s met ons wil delen.

Wij verzorgen vervolgens dat deze op een feestelijke manier zichtbaar worden gemaakt op het Grote Groene Feest op 23 april en dat ze symbolisch overhandigd worden aan de vertegenwoordigers van onze Gemeente. We hopen er zo nog meer mensen mee te bereiken.
Na afloop ontvang je van ons nog een klein nuttig cadeautje als dank en we verloten 2 exemplaren van de prachtige wandelgids Biesboschpad (winkelwaarde €19,45).

De wandeling vindt plaats in het buitengebied tussen Oud-Drimmelen en Drimmelen, duurt ongeveer 1.5h en is geschikt voor wandelaars die mobiel zijn.

Je loopt deels over boerenland en door natuurgebied met enkele eenvoudige hekoverstapjes en een klein klimmetje. Wandelschoenen aanbevolen.

Ben je niet mobiel maar wil je toch deelnemen? Ook dan ben je van harte welkom, geef dit even aan bij je aanmelding dan nemen we contact met je op.

Bij slecht weer is er een alternatief (overdekt) programma op dezelfde locatie. Bij voldoende deelname gaat de wandeling altijd door!

Zet jij de volgende stap en meld je je aan?

Locatie Samen Stappen Zetten

Oud Drimmelen 4
4924EK Drimmelen

 

Aankomende evenementen

Popkorenfestival Zierikzee

Locatie: Zierikzee

Uitnacht Arnhem

Locatie: Arnhem

Stoomdag

Locatie: Dronten

Amstelveen in 24hrs

Locatie: Amstelveen

Amstelveen in 24hrs

Locatie: Amstelveen

Garagesale Route Groenekan

Locatie: Groenekan

Schuttersfestijn Doornenburg

Locatie: Doornenburg

Lady-P Boat Party

Locatie: Amsterdam