Rolf Sanchez Patronaat

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek.

Op 17 november 2023 staat hij in Patronaat in Haarlem.

Beste Zangers

Na zijn deelname aan Beste Zangers in 2019 gaat het hard in Nederland; single ‘Pa Olvidarte’, die hij samen met Emma Heesters uitvoert, belandt binnen drie weken in de Top 5 en bereikte de dubbele platinastatus. Met vervolgsingle ‘Más Más Más’ was hij niet langer weg te denken uit de hitlijsten, het nummer veroverde de Spotify Top 50, de Streaming Top 40, Radio 538 Top 50, de Dutch Single Top 100 en meer. Op 8 april 2022 verschijnt dan eindelijk zijn langverwachte debuutalbum ‘Mi Viaje’, waarop hij zijn persoonlijke verhaal vertelt.

Rolf Sanchez is een authentiek muziekfenomeen die zijn publiek omverblaast met hoogwaardige vocals en de dansvloer elke keer weer tot een hoogtepunt brengt. Zoals hijzelf zegt, zijn shows zijn ‘een rollercoaster vol emotie’.

Succesvol

Hij heeft niet minder dan twee diamanten platen voor zijn nummer 1-hits in de US Billboard Tropical Airplay chart, twee nominaties voor de gerenommeerde prijzen Premios Juventud (beste nieuwkomer) en Premio Lo Nuestro (beste act) en vele uitverkochte shows in Latijns-Amerika zijn het bewijs: Rolf Sanchez heeft alle kwaliteiten van een wereldwijd succesvolle popartiest.

Tickets: €30,50

Locatie Rolf Sanchez Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

 

Aankomende evenementen

All-InTheMix meezingfeest

Locatie: Schalkwijk

Chris Brown in de Ziggo Dome

Locatie: Amsterdam

Kingsland Groningen

Locatie: Groningen

Kingsland Amsterdam

Locatie: Amsterdam

Kingsland Rotterdam

Locatie: Rotterdam

Tentoonstelling ‘Van Gogh in Auvers’ in het Van Gogh Museum

Locatie: Amsterdam

Tentoonstelling Wouter Dam in Kunstmuseum Den Haag

Locatie: Den Haag

Blinddate op Valentijnsdag bij de The Great Escape

Locatie: Zwolle

QMusic de Party Koningsnacht festival

Locatie: Enschede

Prinsen- en prinsessencursus Kasteel Hernen

Locatie: Hernen