Prinsjesfestival

September | In het centrum van Den Haag is een week voor Prinsjesdag het Prinsjesfestival.

Beleef het feest van de democratie tijdens het Prinsjesfestival.

Prinsjesfestival

Op de derde dinsdag van september is het weer Prinsjesdag, de start van het regeringsjaar. Prinsjesfestival richt zich op alle doelgroepen, het festival is er voor jong tot oud. Het festival biedt informatieve en inspirerende evenementen voor politiek betrokkenen, maar ook gezellige activiteiten voor bezoekers van de Haagse binnenstad. Ook zijn er enkele evenementen in het bijzonder gericht op scholieren en studenten en wordt ook georganiseerd in samenwerking met tal van scholen en opleidingen uit de regio.

De week vóór Prinsjesdag viert Den Haag het Prinsjesfestival, het feest van de democratie met hoeden, film, muziek, lezing, debat, cabaret, ontbijt en nog veel meer… Ga jij ook?

Alle activiteiten van Prinsjesfestival zijn in de binnenstad van Den Haag. Uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, op de fiets en lopend. Op de festivalplattegrond ziet u precies waar u moet zijn.

Bekijk het programma van het Prinsjesfestival

Locatie Prinsjesfestival

Centrum Den Haag

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs