Powerized in samenwerking met popkoor en slagwerkgroep

Powerized in samenwerking met popkoor en slagwerkgroep

Powerized is een Nederlandse popband uit regio Breda. De band brengt op geheel eigen wijze energieke pop. Powerized brengt een kleurrijke show met een aanstekelijk enthousiasme en een berg energie. Het sympathieke trio neemt je mee in de lyrisch sterke songs, waarbij je in iedere sfeer wordt mee gezogen. Dit met een unieke, grootse sound, waarin alle uitersten van pop en rock worden opgezocht. Van luchtige en dansbare symfonieën tot intieme intermezzo’s, het komt allemaal voorbij in een enerverende live show van dit multi-instrumentale drietal. Powerized is klaar om Nederland aan te steken met hun energieke pop.

Muzikaal kun je Powerized het beste plaatsen tussen P!nk, Imagine Dragons en Jessie J. De band heeft al veel live ervaring met diverse tours door Europa en een tour door Japan, waarbij ze een ijzersterke indruk achter lieten.

Na de release van singles “Let The Good Be Better”, “#nofilter” en “Cycles” kwam Powerized op 21april 2023 met haar debuutalbum “BETTER THAN YOU” via het Duitse label Yellow Muffin Records. Met dit 2e album viert de band deze release dit jaar op ambitieuze wijze met een hele speciale show in Nederland.

In samenwerking met popkoor SKOOR en slagwerkers van Rondomtrom zal Powerized zijn show op geheel eigen wijze opvoeren, bestaande uit eigen muziek en bekende covers. Met deze vele muzikanten op en om het podium wordt het een spektakel, uitgevoerd door muziekgroepen met een gezamenlijke passie in een grootse show. Na de uitvoering van de show in o.a. Uden, Culemborg, Zaandam, Sittard en Terneuzen is het nu tijd om Roosendaal kennis te laten maken met dit unieke concept. De show zal plaatsvinden op za 14 september 2024 bij de Kring Roosendaal. Het belooft weer een waar spektakel te worden, wat je niet wilt missen.

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.