Pinkpop 2023

Pink, Robbie Williams en de Red Hot Chili Peppers: wat hebben zij met elkaar gemeen? Ze staan in 2023 allemaal op Pinkpop! Pinkpop is het oudste en bekendste popfestival van Nederland.  

Reis af naar Landgraaf om de grootste acts van dit moment live te zien, nieuw talent te ontdekken in de tofste area’s op Megaland en je onder te dompelen in de Limburgse gezelligheid! De 52e editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni.

Pinkpop 2023

Pinkpop, Nederlands oudste en bekendste popfestival, vond in 1970 voor het eerst plaats op pinkstermaandag 18 mei in Geleen. De naam ‘Pinkpop’ komt natuurlijk van ‘Pop met Pinksteren’ en het festival wordt doorgaans in het pinksterweekend georganiseerd, met uitzondering van de edities in 2008, 2010, 2013, 2015 en 2016. Het festival was aanvankelijk een eendaags festival maar groeide uit tot een meerdaagse happening in Geleen, Baarlo (eenmalig) en later uiteindelijk Landgraaf. Het festival is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse festivalscène.

De ticketverkoop verloopt via www.ticketmaster.nl, het enige en officiële verkoopkanaal van Pinkpop 2023.

 

 

 

Aankomende evenementen

Picknick in ’t Park

Locatie: Barendrecht

Reis terug in de tijd tijdens de Nationale Archeologiedagen

Locatie: Hunsel

Mega Kermis Uden

Locatie: Uden

Kapellen muziek & oude ambachten op de boerderij!

Locatie: Hunsel

Sail Den Helder

Locatie: Den Helder

Biodiversiteitsmarkt Festival Zweiersdal

Locatie: Oosterbeek

Kunstexpositie René Wissink

Locatie: Houten

Taste of Asia

Locatie: Rotterdam

Zonnekijkdag 2023

Locatie: Castricum