PASAR MALAM ASIA in Kardinge Groningen

‘’In het Pinksterweekend naar Indonesië?’’
‘’Pasar Malam Asia keert groter terug dan ooit tevoren met een 4-daagse editie in Kardinge Groningen!’’

Indonesië is dichterbij dan je denkt! Selamat Datang ofwel van harte welkom op deze sfeervolle Aziatische jaarmarkt, dit jaar in het Pinksterweekend van 26 tot en met 29 mei. Met meer dan 100 kramen en indrukwekkende decors nu nog imposanter, mooier en groter dan ooit tevoren.

Proef, geniet en beleef Pasar Malam Asia, waar het licht gedimd is en je zintuigen tot het uiterste worden geprikkeld. Pasar Malam Asia is een begrip in Nederland en wordt traditiegetrouw al vele jaren georganiseerd in Kardinge Groningen. Een groot publieksevenement, uniek vanwege haar historie, geroemd vanwege de sfeer en bekend om de vele culinaire specialiteiten. Vorig jaar bezochten zo’n 10.000 mensen met veel plezier dit evenement.

Wat is er allemaal te doen?

Grote Aziatische markt met activiteiten
Waan je in tropische sferen tijdens een wandeling over de grote markt met ruim 100(!) stands om gezellig te shoppen en te profiteren van leuke acties. Standhouders hebben over de hele wereld gereisd om een keur aan exclusieve producten aan te kunnen bieden. Er is een enorm aanbod van unieke artikelen zoals houtsnijwerk en batik stoffen uit Bali, olieverfschilderijen uit Thailand, zijden kleding uit China, lederwaren uit Afrika, talloze geuren wierook uit India, massageolie uit Azië, sieraden, home-deco en cadeauartikelen, exotische vruchten, sambal, spekkoek en nog zóveel meer! Je moet een paar keer rondlopen om alles goed te zien en in je op te nemen.

Mystiek ontbreekt ook zeker niet en is te vinden bij de mediums. Ontspan door een echte traditionele massage te nemen (Pitjit).

Lekker eten
Heerlijke geuren nodigen je uit om te gaan eten bij de vele exotische food-stands met ieder hun eigen specialiteit. De Indonesische keuken is ruim vertegenwoordigd, met talloze maaltijden en zoetige alsook hartige snacks tot aan tropische drankjes, ijsjes en vruchten. Op gezellig ingerichte terrasjes kan je genieten van lekkernijen welke veelal op traditionele wijze worden bereid. Geniet van een populair tropisch drankje zoals Tjendol of Es Shanghai, zo tropisch en verkoelend!

Kortom er is zoveel te proeven bij Pasar Malam Asia waar de tropische omgeving alles nog lekkerder doet smaken.

Entertainment
Geniet elk half uur van swingende livemuziek gebracht door een keur aan artiesten uit diverse culturen, maar geniet ook van wervelende dansshows uit o.a. Indonesië, Tahiti en Hawaii. Bewonder de mooiste decoraties en sta oog in oog met het imposante tempeldecor op het grote podium, waar de twinkelende sterrenhemel en flitsende showbelichting je betoveren en meenemen in een magische beleving.

Kinderen kunnen zich vermaken op een spectaculair springkussen passend in de tropische ambiance!

Veel voor weinig? Het lijkt echt Indonesië!
Pasar Malam Asia moet voor iedereen toegankelijk zijn en betaalbaar blijven. Daarom houden wij de entreeprijs ondanks alle stijgende kosten gewoon op € 8,50 inclusief gratis parkeren en gebruik toiletten! Tip: Er is ook een 4-dagenkaart voor maar € 22,50. Standhouders hebben leuke acties en je kan zelfs al snacken bij Pasar Malam Asia vanaf € 1,50 !

Proef, geniet en beleef het!
Kortom, een bezoek aan Pasar Malam Asia is een gezellige dag uit voor iedereen om kennis te maken met Azië, waar cultuur, kunstnijverheid en entertainment elkaar ontmoeten en samensmelten in een bruisende tropische, bijna sprookjesachtige sfeer. Een geweldige ervaring die je niet mag missen. Eens per jaar en dat al tientallen jaren. 26-27-28-29 mei 2023 in Kardinge Groningen!
Kijk voor meer informatie alsook het podiumprogramma op www.pasarmalamasia.nl

Locatie PASAR MALAM ASIA in Kardinge Groningen

Kardingerplein 1
9735 AA Groningen

 

Aankomende evenementen

Sail Den Helder

Locatie: Den Helder

Biodiversiteitsmarkt Festival Zweiersdal

Locatie: Oosterbeek

Kunstexpositie René Wissink

Locatie: Houten

Taste of Asia

Locatie: Rotterdam

Zonnekijkdag 2023

Locatie: Castricum

Popkorenfestival Zierikzee

Locatie: Zierikzee

Uitnacht Arnhem

Locatie: Arnhem

Stoomdag

Locatie: Dronten

Schuttersfestijn Doornenburg

Locatie: Doornenburg

Lady-P Boat Party

Locatie: Amsterdam