Paaspop

Paaspop Schijndel

April | Paaspop in Schijndel – Noord Brabant is een driedaags muziekfestival dat ieder jaar tijdens het paasweekend plaatsvindt, en is het eerste festival van het jaar!

Geschiedenis Paaspop

De eerste Paaspop werd in 1974 voor de eerste keer georganiseerd. Na ene paar jaar werd het festijn naar manege De Molenheide verplaatst, waar het vijftien jaar zijn vaste stek had. Vanaf 1985 vond het festival voor de eerste keer plaats op Eerste Paasdag, waarmee het ’officiële’ Paaspop was ontstaan. Na elf jaar verhuisde het muziekfeest naar een grote circustent naast De Molenheide.

Paaspop trekt vanaf inmiddels ieder jaar meer dan 80.000 bezoekers. In 2011 werd het festival uitgebreid naar 3 dagen, verspreid over maar liefst 10 podia; Boogiedown waarvan het programma wordt ingevuld door Stichting Boogiedown Nederland, Heineken Starclub en Mash-up Ville.

Paaspop

Paaspop is hét eerste & vetste festival van het jaar! U moet er snel bij zijn want meestal is het festival al ver voor het event uitverkocht. Met veel gezelligheid én de leukste muziek op Paaspop kunt u er 1 dag op uit maar ook alle dagen genieten van meer dan 175 artiesten. Eerst festival van 2019.

Kom uit die luie winterslaap!  Ga naar het eerste festival van het jaar!

Locatie Paaspop

Nonnenbos 6
5482 ZM Schijndel

Bezoek de website

 

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs