Paaspop

Paaspop Schijndel

April | Paaspop in Schijndel – Noord Brabant is een driedaags muziekfestival dat ieder jaar tijdens het paasweekend plaatsvindt, en is het eerste festival van het jaar!

Geschiedenis Paaspop

De eerste Paaspop werd in 1974 voor de eerste keer georganiseerd. Na ene paar jaar werd het festijn naar manege De Molenheide verplaatst, waar het vijftien jaar zijn vaste stek had. Vanaf 1985 vond het festival voor de eerste keer plaats op Eerste Paasdag, waarmee het ’officiële’ Paaspop was ontstaan. Na elf jaar verhuisde het muziekfeest naar een grote circustent naast De Molenheide.

Paaspop trekt vanaf inmiddels ieder jaar meer dan 80.000 bezoekers. In 2011 werd het festival uitgebreid naar 3 dagen, verspreid over maar liefst 10 podia; Boogiedown waarvan het programma wordt ingevuld door Stichting Boogiedown Nederland, Heineken Starclub en Mash-up Ville.

Paaspop

Paaspop is hét eerste & vetste festival van het jaar! U moet er snel bij zijn want meestal is het festival al ver voor het event uitverkocht. Met veel gezelligheid én de leukste muziek op Paaspop kunt u er 1 dag op uit maar ook alle dagen genieten van meer dan 175 artiesten. Eerst festival van 2019.

Kom uit die luie winterslaap!  Ga naar het eerste festival van het jaar!

Locatie Paaspop

Nonnenbos 6
5482 ZM Schijndel

Bezoek de website

 

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs