Open imkerijdagen De Valksche Bijenhof en Lentefair 2023

Op de open imkerijdagen 2023 van De Valksche Bijenhof krijg je letterlijk een kijkje achter de schermen van de imkerij!

Je kunt er van alles bekijken op het gebied van de bloemetjes en de bijtjes. De imkers laten je zien hoe je met bijen werken kan, hoe je koninginnen teelt, honing slingert en nog veel meer! Daarnaast zijn er tal van activiteiten. zo kan je jouw eigen kaarsje maken van echte bijenwas, vlecht je mee aan een bijenkorf of raad je het gewicht van een korf met bijen.

Gelijktijdig met de open imkerijdagen wordt er op het terrein van de imkerij ook een leuke Lentefair georganiseerd met meer dan 50 kramen en allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Ook is er een cateringplein waar je heerlijk je maag kunt vullen met een natje en droogje! De Valksche Bijenhof is een professionele imkerij met meer dan 500 bijenvolken in eigen beheer.

Op De Valksche Bijenhof maken de imkers met eigen bijen echte eerlijke rauwe honing en andere honingproducten. Deze honing kan je kopen in de honingwinkel waar de honinspecialisten voor je klaar staan voor vakkundig advies, of je bestelt het online in de webshop op HONINGonline.nl.

Locatie Open imkerijdagen De Valksche Bijenhof en Lentefair 2023

Harskamperweg 1
3774N Kootwijkerbroek

Aankomende evenementen