NST toernooi finale

Nannie Sterk toernooi Papaver 8 juni 2024

Zaterdag 8 juni barst de strijd los in Artiance om de felbegeerde wisselbeker van het jaarlijkse Nannie Sterk toernooi. Beleef een geweldige theateravond met improvisatietheatertoppers van 4 verschillende verenigingen uit Nederland. Zij zullen de strijd met elkaar aangaan in korte, grappige en ontroerende scènes.

Tijdens het theatersporttoernooi spelen vier teams van vier personen korte scènes tegen elkaar. Alle scenes ontstaan ter plekke met suggesties van jou uit het publiek. Dit levert een gevarieerd palet aan theater op. Het publiek bepaalt uiteindelijk samen met een deskundige jury wie de winnaar is.

Het Nannie Sterk Toernooi van Papaver is inmiddels een begrip in de theatersportwereld. Het team uit Alkmaarse Papaver is na interne voorrondes geselecteerd. De gevreesde, gevatte en geoefende tegenstanders zijn Tartrek (Haarlem), Net te Let (Makkum) en Placebo (Amsterdam). Deze avond is uniek en eenmalig. Wees erbij!

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs