NK Spijkerbroekhangen

NK Spijkerbroekhangen op 16 meter hoogte!

Op 14 juli 2024 wordt het Klimbos Harderwijk omgetoverd tot het strijdtoneel voor het Open Nederlands Kampioenschap Spijkerbroekhangen! Op deze dag worden kracht en uithoudingsvermogen gecombineerd, waarbij deelnemers zo lang mogelijk aan een spijkerbroek moeten blijven hangen.

Er zijn 5 categorieën tussen de 8 en 18+ jaar, de finales vinden plaats op 16 meter hoogte! Per categorie zijn er mooie prijzen te winnen, ga jij ervandoor met een gloednieuwe spijkerbroek naar keuze van Jeans Centre?

Datum: 14 juli
Locatie: Klimbos Harderwijk, Boekhorstlaan 2 Harderwijk
Inschrijfgeld: €5,50 en als je komt klimmen, doe je gratis mee!

Meer info & inschrijven: https://www.klimbosharderwijk.nl/nk-spijkerbroekhangen

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs

Weekendje Nijmegen

Wij gingen voor een weekendje historie, cultuur, winkelen naar Nijmegen. 'Gewoon' genieten van het leven in een van de oudste steden van Nederland! We gingen ook de podwalk lopen van ''Het Verhaal van Nederland'' in Nijmegen.