NK LEGO BOUWEN 2023 (AANMELDEN T/M 3 AUG)

Intertoys organiseert tussen 16-21 augustus het NK en zoekt enthousiaste LEGO-duo’s tussen 7 en 11 jaar. Op 21 augustus zal de grote finale plaatsvinden in de historische Markthal in Purmerend. De winnaars mogen niet alleen een jaar lang de kampioenstitel dragen, ze winnen ook een reis met het gezin naar LEGOLAND en het LEGO House in Billund plus een jaar lang gratis LEGO bij Intertoys.

LEGO fans tussen de 7 en 11 jaar kunnen zich als duo opgeven voor één van de vijf themarondes van het NK LEGO Bouwen 2023. Deze thematische bouwrondes zijn gericht op bekende bouwthema’s zoals LEGO City, LEGO Technic, LEGO Minecraft en het allernieuwste LEGO DREAMZzz thema. Tijdens elke bouwronde kwalificeert steeds één duo zich voor de grote ‘NK LEGO Bouwen’ finale op 21 augustus.

De inschrijving voor het ‘Nederlands Kampioenschap LEGO Bouwen 2023’ is van start gegaan. Aanmelden kan tot en met 3 augustus via https://www.intertoys.nl/nk-lego-bouwen.

De strijd om de titel zal vanaf 8 september te volgen zijn in de zesdelige online videoserie die exclusief te zien is op het Intertoys YouTube-kanaal.

Locatie NK LEGO BOUWEN 2023 (AANMELDEN T/M 3 AUG)

Markthal Purmerend
1441 DD Purmerend

Aankomende evenementen

Foodtruck Herfstavond | De Norgerberg

Locatie: Norg

Oogstfeest

Locatie: rotterdam

Het Heuvelland tot op (en in) de bodem uitgezocht!

Locatie: Margraten

Concert Les Belles Chansons

Locatie: Ruurlo

DUDOK KWARTET en SHUANN CHAI (piano) aanvang 20.15 uur

Locatie: Alkmaar

papaver voorstelling improvisatietheater

Locatie: Alkmaar

Brocante in de Grote Kerk in Dordrecht ‘Special Edition’

Locatie: Dordrecht

Spotlights on West Side Story

Locatie: Doetinchem

Third time alone

Locatie: Hoogeveen

Food la Route Lisse!

Locatie: Lisse