wat te doen vandaag

Nationale Tulpendag

Januari | Pluk gratis tulpen op de Dam in Amsterdam tijdens de opening van het tulpenseizoen.

Iedere derde zaterdag van januari is er op de Dam in Amsterdam de Nationale Tulpendag met een mega tulpenpluktuin. Deze dag markeert de start van het (snij)tulpenseizoen. Het is een unieke ervaring voor jong en oud!

Nationale Tulpendag

Ga naar de Nationale Tulpendag in Amsterdam en vier ook de opening van het tulpenseizoen. Op de Dam in Amsterdam wordt deze dag de officiële aftrap van het tulpenseizoen gegeven. De opening van het tulpenseizoen wordt georganiseerd door Nederlandse tulpenkwekers. Op de Dam is een speciaal aangelegde pluktuin waar iedereen gratis tulpen kan komen plukken.

Nederlandse tulpenkwekers bouwen ieder jaar met elkaar een reusachtige tuin met tienduizenden tulpen op de Dam in Amsterdam. De Dam veranderd in een kleurrijk plein waar duizenden mensen op afkomen om een gratis bosje bloemen te plukken.  Tulpen zijn er in meer duizend tulpen verschillende kleuren van de regenboog en is is een echt visitekaartje van Holland.

Kom tulpen plukken op de Dam in Amsterdam!

Locatie Nationale Tulpendag

Op de DAM in Amsterdam kunt u vanaf 13.00 uur terecht!

Bezoek de website

 

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs