Naarden The Art Fair

NAARDEN the Art fair

Januari| Bezoek de kunstbeurs NAARDEN the Art fair!

Ieder jaar trekt ‘NAARDEN’ eind januari weer een mooi publiek dat in groten getale naar de kunst & antiek beurs in de Grote Kerk komt. Aangezien de oorspronkelijke beurstitel Kunst & Antiek Weekend de inhoud van deze kunstbeurs, die iedereen ‘NAARDEN’ noemt, niet meer volledig dekt is de naam vanaf nu NAARDEN the Art fair.

Zonder de bekende inhoud en sfeer te veranderen zal onze kunstbeurs met (inter)nationale allure onder de merknaam NAARDEN the Art fair in de huidige vorm van (digitale) communicatie beter tot zijn recht komen.

De leukste Kunst & Antiek Beurs van Nederland

Al meer dan 20 jaar is Naarden the Art fair dé beurs waar een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse Kunst wordt aangeboden. De sfeervolle kunstbeurs in Naarden staat bij een groot publiek bekend als de leukste Kunst & Antiek Beurs van Nederland in de monumentale Grote Kerk van Naarden-Vesting.

Het 15e-eeuwse pand is vanwege de historie uitermate geschikt voor dit evenement. De prachtige locatie en de hoogwaardige kunstobjecten maken een bezoek aan NAARDEN the Art fair meer dan waard!

Alle gepresenteerde kunstobjecten worden op voorhand door een team van experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit alvorens de deuren voor het publiek te openen. Hierdoor bent u als koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit.

‘NAARDEN’ is in de afgelopen 2 decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland.

Locatie NAARDEN the Art fair

Jaarlijks in de laatste week van januari vind de Kunst & Antiek beurs van Nederland’ plaats in en rond de Grote Kerk Naarden-Vesting.

Contact gegevens

Marktstraat 13
1411 CX Naarden
Telefoon: 035-623 9695

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs