NAARDEN the Art fair

NAARDEN the Art fair viert haar 25-jarig bestaan van 27 t/m 30 januari 2022. Na een digitale editie in 2021 keert de beurs fysiek én extra feestelijk terug in de Grote Kerk Naarden. Hier presenteren 64 internationale kunsthandelaren en galeries een topselectie oude, moderne en hedendaagse kunst, nog voor de opening gekeurd door onafhankelijke experts. Een speciale avondopenstelling met livemuziek maakt deze jubileumeditie compleet. www.naardenartfair.nl

‘NAARDEN’ is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. De allereerste editie werd op initiatief van Johan en Edith Rissik van InterEvent gestart in 1998 onder de naam Kunst & Antiek Weekend Naarden. Johan zegt daarover: “Onze eerste driedaagse editie telde 30 exposanten en dit waren hoofdzakelijk antiquairs. Een kwart eeuw later is Naarden the Art fair uitgegroeid tot één van de belangrijkste en meest sfeervolle kunstbeurzen in Nederland.” Edith vult aan: “We zijn trots op onze 64 internationale exposanten en kijken er samen naar uit onze bezoekers weer persoonlijk te mogen verwelkomen!” In 2020 trok de beurs 15.000 bezoekers.

NAARDEN the Art fair is een beurs waar objecten uit diverse periodes en kunststromingen bijeen zijn gebracht. Bezoekers kunnen er onder andere moderne en hedendaagse kunst, Art Deco, zilver, juwelen, Aziatische kunst en vintage design vinden. Een team van onafhankelijke, beëdigde taxateurs beoordeelt alle kunstwerken nog voor de opening van het evenement op echtheid en kwaliteit waardoor er met vertrouwen gekocht kan worden. Speciale vermelding verdient ‘Samen naar Naarden’, een avondopening op de vrijdag waar men naast kunst ook van livemuziek kan genieten.

NAARDEN the Art fair is onlosmakelijk verbonden met de eeuwenoude vestingstad Naarden, gelegen in het hart van ’t Gooi. De Grote Kerk Naarden is een rijksmonument uit de 15e eeuw. De vijf eeuwen oude plafondschilderingen, drie orgels en het fraaie beeld van het Gooisch Vrouwtje trekken het hele jaar door heel wat bekijks. Bezoekers kunnen na de beurs verder genieten van de vele sfeervolle winkels en restaurants in Naarden-Vesting.

Donderdag 27 t/m zondag 30 januari 2022 van 11.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 28 januari van 11.00 tot 21.00 uur (avondopenstelling Samen naar Naarden)
De Grote Kerk Naarden, Marktstraat 13, 1411 CX Naarden-Vesting, Nederland.

Locatie NAARDEN the Art fair

Marktstraat 13
1411 CX Naarden-Vesting

Aankomende evenementen