Mysteryland

Mysteryland

Augustus| Mysteryland is een dancefestival met meer dan 100.000 bezoekers!

Mysteryland is een bonte verzameling van feestbeesten, artiesten, dj’s en creatieve geesten. Ieder jaar in augustus staat op het Floriadeplein in het Haarlemmermeer Mysteryland 3 dagen feest geprogrammeerd.

Mysteryland

Mysteryland is het grootste elektronische muziekfestival in Nederland. Ieder jaar komen we op het Floriade-terrein meer dan 100.000 vrienden uit meer dan 100 verschillende landen. Op Mysteryland staan meer dan 300 artiesten op 17 verschillende podia, die alle genres binnen het spectrum van elektronische muziek vertegenwoordigen: van House, Big Room, Bass, Techno, Deep House, Trance, Trap en Minimal tot Hardstyle, Hardcore, R&B en Hip Hop.

Geniet op de vele podia en dito dansvloeren in de buitenlucht van de muziek. Aangevuld met LED-schermen, lasershows en ‘s werelds meest geavanceerde geluidssystemen kunt u alle dagen en avonden ruimschoots genieten van Mysteryland. Verwacht @Mysteryland veel vuurwerk, confetti en kippenvel!

Er is een creatieve markt @Mysteryland waar iedereen zijn/haar festivaloutfit kan pimpen. Laat uw haar stylen of zet een gave tattoo!  Blijft u slapen? Voor de vroege vogels is er in de ochtend yoga op het centrale plein en ’s avonds laat is er een stille disco voor degenen die de nacht nooit wil laten eindigen.

Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a Mystery!

De line-up voor Mysteryland word altijd aan het begin van het jaar bekend gemaakt. Tip: Hou de Facebook pagina van Mysteryland in de gaten! Tijdens het festival zijn er plattegronden beschikbaar. Op deze plattegronden kunt u een timetable van de dag vinden, en ook een gedetailleerde kaart met daarop alle stages, food courts, toiletten, kluisjes, muntenkassa’s, EHBO, en andere belangrijke locaties.

Wilt u één dag naar Mysteryland, of wilt u alle dagen naar Mysteryland? Alles is mogelijk, zelfs slapen op de camping kunt u regelen.

Koop uw tickets voor Mysteryland

Locatie Mysteryland

Floriadeterrein, Haarlemmermeer

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs