Museumnacht Amsterdam

Museumnacht Amsterdam

November | Museumnacht in Amsterdam waar meer dan 50 musea en culturele instellingen in de nacht hun deuren openen.

Geïnspireerd op de vaste collectie of tijdelijke tentoonstellingen is er voor iedereen door de meer dan 50 deelnemende musea een speciaal programma samengesteld. Geniet van onder andere muziek, mode, theater en speciale rondleidingen in de vele musea die Amsterdam rijk is. Koop 1 ticket voor entree bij alle deelnemende musea.

Museumnacht Amsterdam

Ruim 50 Amsterdamse musea en culturele instellingen openen één keer per jaar hun deuren tijdens de Museumnacht in Amsterdam. Er zijn zo’n 250 bijzondere evenementen, zoals workshops, concerten, speciale rondleidingen, optredens en je kunt lekker eten en drinken. Natuurlijk zijn ook de vaste collecties en tijdelijke tentoonstellingen te bezichtigen.

Bekijk de website voor het gehele programma.

Locaties Museumnacht Amsterdam

Museumnacht van Amsterdam is op vele locaties in Amsterdam. Bekijk hier alle locaties en mogelijkheden.

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs