Milkshake festival

Milkshake festival

Juli | Milkshake-festival is een dansfestival dat is ontstaan ​​vanuit de gedachte 'niets moet een must zijn en vooral.... 'alles is mogelijk'.

Het Milkshake-festival is een dansfestival dat is ontstaan ​​vanuit de gedachte ‘niets moet een must zijn en vooral…. ‘alles is mogelijk’.

Milkshake-festival

Milkshake festival laat zien dat entertainment, smaak in muziek, kledingkeuze en status niets te maken heeft met seksualiteit. Het leven is gewoon een feest dankzij de grote verscheidenheid aan huidskleuren, religies, seksuele voorkeuren en mannelijke en vrouwelijke vormen. Milkshake wil de initiatieven van de stad vieren en is een stimulans om hoffelijkheid en vriendelijke manieren terug in de samenleving te brengen. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, zwart of wit: mensen zijn het zout van de aarde en dit is wat we vieren!

Bekijk het programma van het Milkshake Festival

Milkshake Festival is een samenwerking tussen Air en Paradiso, twee van de grootste clubs in Amsterdam, met veel verschillende podia. Tijdens dit festival zijn er vele sprankelende decors, spektakels met daarnaast uiteraard een grote diversiteit aan optredens en bezoekers.

Milkshake festival wordt gehouden in het Westerpark in Amsterdam.

Locatie Milkshake festival

Westerpark Amsterdam

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs