Metropolis festival

Metropolis Festival Rotterdam

Juli | Metropolis Festival is een ècht Rotterdams Festival met lef.

Het Metropolis Festival is een ècht Rotterdams Festival met lef. Het festival is in juli en de toegang is gratis @Zuiderpark Rotterdam.

Metropolis Festival

Het Metropolis Festival wordt al sinds 1988 jaarlijks gehouden in het Zuiderpark in Rotterdam. Het festival is gratis toegankelijk, daardoor komen er wellicht wat onbekendere bands optreden maar is de sfeer fantastisch! Het is voor bands vaak een optreden waarin ze uitgroeien tot bekende bands.

Bekijk het programma van het Metropolis Festival

Het Metropolis Festival is een uniek evenement. Geen enkel gratis festival manifesteert zich zo specifiek met onbekend, maar altijd veelbelovend talent. Metropolis nodigt u uit om kennis te maken met opvallende, vernieuwende en verrassende muziek van hoge kwaliteit. Gemiddeld komen er op de eerste zondag van juli ieder jaar ruim 35.000 bezoekers naar het Zuiderpark in Rotterdam.

Vele liefhebbers van originele popmuziek, met een onweerstaanbare drang naar het onbekende is Metropolis in elk geval het nummer 1 festival van Nederland.

Locatie Metropolis Festival

Het festival wordt gehouden in Zuiderpark in Rotterdam.

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs