Glow Eindhoven

Lichtkunstfestival GLOW Eindhoven

November | Lichtkunstfestival GLOW is een gratis lichtkunstfestival in Eindhoven dat ieder jaar in november plaatsvindt.

Lichtkunstfestival GLOW is een gratis lichtkunstfestival in Eindhoven dat ieder jaar in november plaatsvindt.

Lichtkunstfestival GLOW Eindhoven

Het lichtkunstfestival wordt georganiseerd door Stichting GLOW Eindhoven. GLOW is ook te omschrijven als een grote expositie in de openbare ruimte van Eindhoven met zo’n 35 lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland. De lichtkunstprojecten zijn met elkaar verbonden middels een prachtige looproute door heel Eindhoven.

Naast de grote internationale lichtkunstenaars maakt GLOW ruimte voor innovatieve en unieke projecten van eigen bodem. Alle lichtkunstprojecten op GLOW Eindhoven worden speciaal ontworpen voor dit Lichtfestival. Veel van deze projecten zijn van Eindhovense bodem, worden hier bedacht en gemaakt, door internationaal gerenommeerde designers, technici en kunstenaars uit Eindhoven.

GLOW staat elk jaar in het teken van een thema.

Bekijk het thema en programma van Lichtkunstfestival GLOW Eindhoven

Het evenement trekt jaarlijks meer dan 750.000 bezoekers! Bij GLOW ligt de nadruk op het creëren van nieuwe lichtkunst, met als bindende factor talentontwikkeling; dat is wat GLOW nastreeft.

Locatie Lichtkunstfestival GLOW Eindhoven

De GLOW route is gratis toegankelijk.
Voor meer informatie en bijzondere weetjes over de lichtkunstwerken en de kunstenaars kun je GLOW ook wandelen onder begeleiding van een ervaren gids.

Bezoek de website

 

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs