Kunstexpositie René Wissink

Beste Kunstliefhebbers,

Verzamelt u kunst, bent u op zoek naar een prachtig schilderij om uw muren tot leven te brengen of heeft u een lege plek aan de muur die u wilt opvullen, dan is dit evenement speciaal voor u. Wij nodigen u uit voor een unieke kleinschalige kunstexpositie aan huis.

Tijdens deze expositie is een selectie van de kunstwerken van de kunstenaar René Wissink te zien in huiselijke zetting. Zijn grote, kleurrijke en visueel aantrekkelijke werken zijn een lust voor het oog. Van figuratieve composities tot geabstraheerde stadsgezichten, deze werken zijn een uitdrukking van creativiteit en schoonheid.

Tijdens de expositie kunt u genieten van een ontspannen en intieme sfeer, waarbij u de schilderijen op uw eigen tempo kunt bewonderen. U zult de gelegenheid hebben om rechtstreeks in gesprek te gaan met de kunstenaar, die u graag meer zal vertellen over zijn inspiratie en technieken. Geniet van een kop koffie, kop thee, glas wijn of een verfrissend drankje terwijl u zich onderdompelt in de wereld van kunst.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze bijzondere gelegenheid. Breng uw vrienden, familie en medekunstliefhebbers mee en maak er een onvergetelijke ervaring van. Vergeet niet vooraf een kijkje op de website van de kunstenaar te nemen. Mochten er schilderijen zijn die u in het bijzonder aanspreken, neem dan vooraf contact op via de website, zodat deze werken op de dag van bezoek beschikbaar zijn.

De expositie is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie Kunstexpositie René Wissink

Kruisvaardersland 38
3994 TN Houten

Aankomende evenementen

Foodtruck Herfstavond | De Norgerberg

Locatie: Norg

Oogstfeest

Locatie: rotterdam

Het Heuvelland tot op (en in) de bodem uitgezocht!

Locatie: Margraten

Concert Les Belles Chansons

Locatie: Ruurlo

DUDOK KWARTET en SHUANN CHAI (piano) aanvang 20.15 uur

Locatie: Alkmaar

papaver voorstelling improvisatietheater

Locatie: Alkmaar

Brocante in de Grote Kerk in Dordrecht ‘Special Edition’

Locatie: Dordrecht

Spotlights on West Side Story

Locatie: Doetinchem

Third time alone

Locatie: Hoogeveen

Food la Route Lisse!

Locatie: Lisse