Kunst in de tuin kerkrade

Kunst in de Tuin – Kerkrade

Juni | Kom in juni naar Kerkrade voor de grootse manifestatie 'Kunst in de Tuin'

Niet alleen staat het evenement bekend in Kerkrade. Muziekvereniging St. Callistus uit Kerkrade organiseert jaarlijks Kunst in de Tuin waar vele bezoekers graag naar toe gaan!

Kunst in de Tuin

Eind juni, op een mooie zondag dan moet u in Kerkrade zijn! De geur van gras en bloemen, gefilterd zonlicht door de bomen, vogelgeluiden, flarden muziek, stemmen. Als bekroning van dit alles: 50 stands met een grote variëteit aan kunst, van brons tot beeldhouwwerk, glaskunst tot grafiek en sieraden tot schilderijen. Dat nodigt toch zeker uit voor een bezoek aan de tuin?!

Muziekvereniging St. Callistus uit Kerkrade organiseert de inmiddels wijd en zijd, tot ver over de grenzen bekende manifestatie ‘Kunst in de Tuin’. De kunstenaars komen uit het hele land. Ook voor hen is ‘Kunst in de Tuin’ een uitgelezen gelegenheid om hun werken te exposeren en te koop aan te bieden. Heel bijzonder is de mengeling van de diverse kunstvormen.
Naast de creatieve kunst krijgt ook muzikale kunst de nodige aandacht: er vinden diverse live optredens plaats.

Lees alles over de deelnemende kunstenaars en optredens tijdens Kunst in de Tuin.

En bent u toe aan een pauze tijdens uw wandeling door de tuin dan lokt het terras waar u van harte welkom bent voor een kopje koffie, een stuk vlaai (van de warme bakker) of een drankje.

Kortom, een kunstmarkt met veel variatie. En een belevenis. Want een belevenis IS het! Hoe uniek is het immers om in de prachtige Botanische Tuin in Kerkrade te genieten van zo veel diverse aspecten van kunst…

Kunst in de Tuin, een feest voor oog en oor!

Locatie Kunst in de Tuin

Botanische Tuin
St. Hubertuslaan 74 te Kerkrade!

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs