Koningsdag Scouting Marca Appoldro 2023

Op donderdag 27 april 2023 van 10:00 tot 14:00 organiseert Scouting Marca Appoldro het avontuurlijke koningsdag evenement in en rondom de blokhut aan de Lupineweg 75. Met veel enthousiasme bieden de vrijwilligers van de scoutinggroep tal van toffe spelletjes en uitdagende activiteiten aan voor jong en oud.

Lukt het jullie om te ontsnappen uit de nieuwe spannende Escape Room? Klim naar boven op de klimwand of glijd met indrukwekkende snelheid naar beneden van de hoge zipline. Natuurlijk hebben we ook minder spannende activiteiten zoals blikgooien, spijker slaan of koekhappen. Bij scouting kan natuurlijk het broodbakken boven een vuurtje niet ontbreken. Voor kinderen van klein tot groot is er wel een activiteit of spel. Weer of geen weer… het is één groot feest voor de hele familie!

Koop een strippenkaart in verschillende prijsklasse bij binnenkomst en je kan meteen aan alle spellen en activiteiten deelnemen. Naast alle activiteiten voor de jeugd kunt u zelf genieten van een drankje met wat lekkers in ons eigen outdoor café. Ook is er een loterij waar een heleboel mooie prijzen te winnen zijn!

Jullie komen toch ook langs?

Locatie Koningsdag Scouting Marca Appoldro 2023

Lupineweg 75 Apeldoorn
7325 AH Apeldoorn

 

Aankomende evenementen

Sail Den Helder

Locatie: Den Helder

Biodiversiteitsmarkt Festival Zweiersdal

Locatie: Oosterbeek

Kunst & Muziek 3 – Federica Lorusso Trio

Locatie: Den Haag

Kunstexpositie René Wissink

Locatie: Houten

Taste of Asia

Locatie: Rotterdam

Zonnekijkdag 2023

Locatie: Castricum

Popkorenfestival Zierikzee

Locatie: Zierikzee

Uitnacht Arnhem

Locatie: Arnhem

Stoomdag

Locatie: Dronten

Amstelveen in 24hrs

Locatie: Amstelveen