Kom in de Kas

Kom in de Kas

April | Kom in de Kas, is het leukste uitje voor jong en oud!

Het jaarlijkse evenement Kom in de Kas zijn de landelijke open dagen van de glastuinbouw. Jaarlijks is dit evenement in de eerste week van april

Kom in de Kas

Zo’n 200 enthousiaste kwekers zetten in het eerste weekend van april hun deuren van de kas open zodat iedereen kennis kan komen maken met de verrassende wereld die achter het glas van de kas schuil gaat.

Kom in de Kas is een GRATIS evenement!

Leer alles van oorsprong tot afzet, van import tot export, en van wereldse tradities tot wereldse gerechten. Nederlandse kinderen groeien op met Hollandse kropsla uit de kas en Italiaanse kinderen met heerlijke, sappige tomaten in de pasta. Russische kinderen geven hun meester en juf op de eerste schooldag een bloem en in Japan staat een gele chrysant symbool voor de zon en het licht. Deze wereldse belevingen kun je allemaal ontdekken en ervaren tijdens

Kom in de Kas, het leukste, lekkerste en leerzaamste uitje voor jong en oud.

Locaties Kom in de Kas

Kom in de Kas is in heel Nederland! Bekijk snel de locaties voor een leuk dagje uit!

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs