Kerkenpad Oost-Groningen

Kerkenpad Oost-Groningen

Veel kerken, torens en een synagoge in Oost-Groningen zullen op zaterdag 1 juni hun deuren openen voor het publiek.

 

Op die dag wordt namelijk voor de 9e keer het Kerkenpad Oost-Groningen georganiseerd. In de deelnemende gebouwen zijn vrijwilligers aanwezig om bezoekers te verwelkomen, rond te leiden en vragen te beantwoorden.

Een uitgelezen kans om het rijke religieuze erfgoed van Oost-Groningen te ontdekken. In sommige kerken worden bovendien extra activiteiten georganiseerd. Denk aan een expositie, een boekenmarkt of een miniconcert.

Bezoekers kunnen gebruik maken van een van de fietsroutes van de organisatie of zelf voor auto of fiets een route bedenken langs de verschillende kerken. Een overzicht van deelnemende gebouwen, extra activiteiten en fietsroutes is te vinden op kerkenpadoostgroningen.nl.

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs