Huishoudbeurs

Huishoudbeurs

februari - maart | Huishoudbeurs is het leukste uitje voor velen!

De Huishoudbeurs in Amsterdam is een jaarlijks evenement. Sinds 1955 wordt het georganiseerd en trekt jaarlijks duizenden vooral vrouwen naar de RAI in Amsterdam.

Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs is een consumentenbeurs. Van oudsher was deze primair gericht op huisvrouwen. tijdens de Huishoudbeurs presenteren exposanten hun producten en diensten op het gebied van o.a. mode en cosmetica, gezondheid, koken, wonen en apparatuur en vrije tijd.

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam weet wat vrouwen beweegt en is het grootste indoor lifestyle event van Nederland! Op de Huishoudbeurs vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer!

De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur – 18.00 uur Bezoekers van de Huishoudbeurs hebben op dezelfde dag gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs.

Locatie Huishoudbeurs

Rai Amsterdam

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs